Следва

Три великолепни кампании за Есен/Зима 2023: Кендъл Дженър, Хейли Бийбър, Витория Черети, красота

Двете лица на елегантността: Моника Белучи и Кендъл Дженър за Harper’s Bazaar

Едната е другото име на италианско съвършенство, другата - на понятието модна икона на XXI век 

All fashion преди 8 месеца

Моника Белучи е главната героиня в новия брой на испанската версия на Harper's Bazaar. Във фотосесията за изданието, тя позира в няколко божествени тоалета в тъмната гама, подбрани от стилистката Клаудия Лаукамп.

От Харпърс отбелязват, че на своите 58 години Моника е въплъщение на непреходна чувствена красота, както и на вечна елегантност и непреходен чар. Няма как да сме по-съгласни с описанието на тази божествена жена, нито има необходимост да добавим каквото и да е. 

Актрисата дава и интервю за броя на Harper's Bazaar, в което разказва за настоящият си любим - режисьорът Тим Бъртън: "Нека просто кажем, че открих в Тим красив дух, пленителна душа на човек, който е вдъхновен от света на мечтите. Той е прекрасен!".

В интервюто Белучи споделя и отношението си към феминизма: "Все още имаме да извървим дълъг път, но вече е очевидно, че в обществото има голяма промяна. Прогресът на жените дава възможност на мъжете да излязат извън рамките на остарелите схващания. Кой казва, че един мъж не може да се грижи за сина си, че не може да плаче? Нашето освобождение, освобождението на жените, освобождава и мъжете."

Моника не пропуска да спомене и колко е горда с двете си дъщери - 18-годишната Дева, която вече е част от модния свят, и 13-годишната Леони, която проявява истински творчески талант.

Алтернативната корица е отделена на Кендъл Дженър, която в интервю разказва за психичното си здраве. Тя споделя, че за да пази баланса между кариерата, личния живот и вътрешното си състояние, посещава терапевт. През последната година и половина терапията й е помогнала да стане по-балансирана: "Виждам се с терапевта веднъж седмично и всеки път откривам нови неща за себе си. Непрекъснато се развивам и съм щастлива от това."

За корицата супермоделът позира в бродирани слипове на Miu Miu, чорапогащник на същата марка, или, както я наричаме, Prada-та за млади, и поло, върху което е разположено красиво колие (вижте още: Дамските боксерки: как да носим трудната тенденция небрежно и чувствено). Красотата на двете жени е изумителна, всеки кадър е е 

More All fashion