Следва

Пъфър, мам джийнс, горпкор - тестваме знаете ли модните термини на Есен 2021

Уличният стил на звездите: гласуваме за Вики Бекъм в два "много нейни" и много различни един от друг тоалета

Color-blocking vs Autumn vibes   

Street Style преди 2 години

Днес демонстрираме характерната за Виктория Бекъм, английски дизайнер и бивша Sprice girl, полярност в съвсем ежедневния стил на обличане. Госпожа Бекъм с лекота облича неща, които трудно могат да се припишат на един гардероб, толкова отличимо разнородно е внушението им. И все пак, странно или не, тоалетите върху Вики Б. са почти в 100% от случаите нейни собствени творения - т.е. тя не само носи, но и собственоръчно твори доста разнообразна гама от артикули, което, ръзбира се, й служи за чудесна реклама. 


Victoria Beckham, Spring 2022 READY-TO-WEAR


Вчера например, 47-годишната дизайнерка бе щракната пред студиото на "Добро утро,  Америка" в "остра" цветна комбинация от червена блуза с цветова заигравка в долната част на ръкавите и жълт панталон с нейния подпис, комбинирани с ярко зелена чанта от есенната колекция за 2021-ва на Bottega Veneta.

Бекъм беше гост в известното шоу, за да популяризира най-новите продукти от козметичния си бранд Victoria Beckham Beauty.

Майката на три деца и обична съпруга на Дейвид Бекъм, следва да го признаем, изглежда добре. Видими са намесите по лицето, но кожата е обгрижена и чудесно гримирана, а тънката фигура буди откровено възхищение.

В контраст на така яркото телевизионно участие на звездата, ден по-рано папараци я уловиха на летището в Ню Йорк. Очевидно навикната на безкрайни пътувания, Виктория умее да се облича прекрасно и за полет. И тук я виждаме елегантна и вярна на стила си - токчетата са на по-предна позиция от кецовете, дънките са низвергнати за сметка на готин есенен панталон, за суичър или подобна фланела няма и намек - налице са сияйно синя копринена риза и повече от приятен тренч. Не пропускаме детайлите, разбира се - чанта в бургундско, небрежно галена от шал, маска, очила. 


Victoria Beckham Beauty НАЙ-СЕТНЕ!


 

Анкета

При така разнопосочното обличане на Виктория Бекъм, остава да изберем кой от тоалетите й ни допада повече?

More Street Style