Следва

Dries Van Noten се оттегля от едноименната марка

Три СПЕЦИАЛНИ палто+чанта комбинации - Spring 2024

Сладостта от хубава комбинация никога не идва байгън - като баклава. 

Street Style преди 1 месец

Следобедният ни крейвинг за нещо сладко - настрана, гледайки сивкавото небе и цъфтящите дървета през прозореца, си даваме сметка, че идните седмици са последният ни шанс за носене на любимите "по-дебели" дрехи - палтата. Естествено, същото не важи за скандинавките, от които се вдъхновяваме ежедневно, но това е положението...  

Класическо палто + метален контраст

Базовото вълнено/кожено палто е вечна необходимост във всеки пролетен гардероб. Работейки с буквално всяко облекло, то предлага определен усет през последното зимно време, но може да подейства леко „демотивиращо“ откъм съчетаване с аксесоари. Предлагаме да дадете шанс на контрастираща металик чанта – като тази във формата на сърце от Alaïa или чантата за рамо на Diesel.

 

Пухено яке + чанта през тялото

Издутите пропорции са особено предпочитани при по-ниски температури. Пухените якета обаче могат да направят носенето на чанти през рамо или ръчни чанти истинска трудност. Изберете удобна crossbody чанта, за да направите нещата малко по-лесни, като бялата алтернатива на Little Liffner или мини чантата на ATP.

Теди палтото + текстурирана чанта

Облечете се в пухкави тъкани за последния хлад, защо не. Традиционното плюшено палто е абсолютно необходимо, а пашкулиращият силует се услажда най-добре в светла цветова схема. Съчетава се идеално с червено или други силни цветове и принтове като леопард. Съсредоточете се върху добавянето на текстура, когато става въпрос за съчетаване. Пухкава чанта за пухкавото палто? Защо не.

More Street Style