Следва

Trend report: ботуши с пола, носим ги така

Triple trouble: Сидни Суини, Оливия Уайлд или Деми Мур

3 х супер звезден стил, гласуваме   

Street Style преди 5 месеца

Примери от А-листата и кой ни харесва повече >>> 

Сидни Суини има безупречна фигура, която с право обича да демонстрира. Черната й, много съблазнителна мини рокля с подходящ чорапогащник и лачени обувки на високи платформи е избор, с който не може да се сбърка никога. Като аксесоари актрисата избира елегантен клъч и бижута от бяло злато и камъни. На пръв поглед тоалетът е синоним на секс, но нежната Сидни допълва цялото с дребен детайл, който напълно трансформира внушението. Прибраната с момичешка панделка коса и детинските аксесоари чупят вамп идеята и правят избора индивидуален, свеж и много младежки. 

Дебатът около актуалността на кожените палта за есенно-зимния период не стихва, но ви уверяваме, че те определено няма да излязат от мода този сезон. Оливия Уайлд показва как да допълним семплата визия с връхна дреха с косъм, за да изглеждаме безупречно пред възхитените погледи наоколо. Тя съчетава палтото с базова бяла тениска и кожени панталони, плюс високи боти на платформа в същия цвят. Аксесоарите на актрисата са перфектно подбрани - малка чанта със златен обков и тъмни слънчеви очила.

Дънковите костюми продължават да са топ тенденция, точно както бяха и през пролетта, лятото и ранната есен, така че предлагаме ноемврийско вдъхновение в същия стил. На Деми Мур денимът от глава до пети стои прекрасно, за което допринасят и идентичният нюанс на денима на ризата и панталоните, и безупречната им кройка. Усещането за гащеризон е измамно, а максималното удобство се осигурява и от грубите ботуши на платформа, кожената чанта през тялото и авиаторските очила в духа на 2000-те.

В анкетата гласуваме на коя от трите холивудски хубавици повтаряме тоалета веднага >>>

Анкета

Triple Trouble: черно мини, мъхесто палто или all denim?

More Street Style