Следва

Всички колани на Зима 2023

Trend report: ботуши с пола, носим ги така

Теорията за „ грешната обувка “ набира популярност

All fashion преди 5 месеца

А теорията е, че можете да конструирате великолепен тоалет, като съчетаете обувки, които на пръв поглед нямат нищо общо с цялостния външен вид. И все пак, осмеляваме се да кажем, че нищо не може да бие класиката. Колкото и странното съчетаване на обувки да е модерно, нищо не може да се сравни с удоволствието, което идва от стандартната комбинация. Както когато съчетаеш пола с ботуши, затова е следват четири комбинации от пола и ботуш, които е добре да проследим в момента.

Байкърски ботуши + миди пола

Манията по мотоциклетистките обувки продължи и тази година, след нашествието им през изминалите поне три зии. Характеристиките на тези ботуши могат да бъдат обобщени в две посоки: двусмислена дължина, която покрива половината от прасеца и задължителна катарама. Партньорът, който може най-добре да подчертае тези две запазени марки, е миди полата. Идеалната й дължина е, когато полата и ботушите се срещнат върху прасеца. Ако я подберем така, то подгъвът на полата няма да покрие детайла на катарамата, което го прави фокусна точка. Бонусът е, че босите ви крака са едва открити, така че не е нужно да се притеснявате, че ще ви е студено!

Същото важи и за носенето на каубойски ботуши. Декорацията от шевове е напълно разкрита, създавайки много стилен външен вид.

Дънкова дълга пола + ботуши

Когато носите дълга дънкова пола, която е удобна и небрежна като дънките, опитайте да използвате боти до глезена. Тъй като най-голямото предимство на денима е неговата универсалност, той се съчетава добре с всеки цвят ботуши. Единственото нещо, което трябва да избягвате, са те да са с прекалено набит силует. В комбинация с дънкова пола, която сама по себе си изглежда тежка, рискувате да създадете скучно впечатление. Препоръчително е да изберете ботуши с елегантна форма и заострен нос.

Черна пола + метални ботуши

Balenciaga, Miu Miu и дори масмарките пускат метални обувки този сезон. Не е лесно обаче да носим адекватно метализирани обувки. Ако искаме да са ярко сребристи, то отговорът е черна пола. Ако унифицираме горната част и връхните дрехи в черно, можем да завършим с метален акцент, който ще е шик, без да е натоварващ. Единственото, което трябва да имаме предвид, е, че детайлите на дрехите трябва да бъдат максимално намалени, защото, искаме или не, лъскавите ботуши получават водещата роля.

Минипола + ботуши до бедрото

Идеално за в случай, че не искаме да се откажем от миниполата, дори когато брули вятър? Изберете ботуши до бедрото, предназначени, освен останалото, да издължат силуета. В зависимост от това каква пола носите, можете да предаде различни настроения, от женствени до секси. С високи до бедрата ботуши, достатъчно дълги, за да покрият по-голямата част от краката, ще се усетите безспорно добре в началото на зимата, нали?

More All fashion