Следва

На Кортни К. банските - налични!

Кой как избра да се рекламира: Миранда Кер за чантите на Louis Vuitton, нови снимки

Миранда Кер представя емблематичните чанти Louis Vuitton "Capucines".

 

All fashion преди 1 година

За летния сезон луксозният моден бранд създаде нови стилове с различни цветове от популярния модел чанти с разпознаваем силует, а за новата си кампания нае бившия ангел на Victoria's Secret - Миранда Кер. Договорът им е от юли миналата година, сега, в навечерието на сезона, едват още кадри. 


Louis Vuitton, Fall 2022, READY-TO-WEAR


Фотосесията в стил 70-те е заснета в Лос Анджелис, а Миранда показва, че чантите Capucines - красиви, скъпи, удобни, секси, могат да се носят при най-различни поводи - от тенис корта и бизнес срещите до епицентъра на всяко бурно парти. 

 


 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 14 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.