Следва

Astro Street Style: кажи ми как се обличаш и ще позная Рак ли си, Риби ли си

Кой как избра да се рекламира: Кендъл Дженър и Алекса Деми за Calvin Klein

Супер съблазнително съчетание

All fashion преди 9 месеца

Бяхме позабравили за Calvin Klein, но модната къща ни напомни за себе си с провокативна кампания за есента на 2023 година. В кадрите виждаме две забележителни млади дами, чиято енергия коренно се различава, но тандемът все пак успява да представи Calvin Klein по неподправен, секси, много елегантен начин. Отличното дуо Кендъл Дженър и Алекса Деми.

Фотосесията на Кендъл е нежно чувствена, с добре премерена комбинация между плът и дрехи. Госпожица Дженър, която наскоро беше обявена за лице на L'Oreal Paris, е добър посланик на модерната визия на Calvin Klein, и в частност на колекцията на американския бранд от есенни дрехи в тъмни тонове, които харесваме достатчно, за да пишем за тях. Черните рокли, сака, панталони и микро бюстиета са нещо, към което определено ще се хвърлим стремглаво при първата възможност за по-мащабно пазаруване през септември (вижте още: Уличният стил на звездите: Кендъл Дженър като Одри Хепбърн). 

Алекса Деми, известна с ролята си в "Еуфория", е стилизирана в подобен контекст, с доза провокативност в повече. Нейната женственост и енергия са доста отличими от тези на Кендал. Актрисата позира сладко, но и самоуверено, съблазнява и флиртува, и виидимо очаква аплауз. Кадрите са толкова привлекателни, че трудно успяваме да отклоним поглед. 

Дженър и Деми са комбинация, от която не знаехме, че се нуждаем и комбинация, която въплъщава самата същност на американската марка. Calvin Klein има почерк в кампаниите си от години, преразказан тук умело и много красиво. 

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.