Следва

Двете лица на елегантността: Моника Белучи и Кендъл Дженър за Harper’s Bazaar

Astro Street Style: кажи ми как се обличаш и ще позная Рак ли си, Риби ли си

Астро стилът може и да е малко разтегливо понятие, но, заглеждайки се в някои почерци в обличането на колеги, приятели и роднини, постепенно започнахме да откриваме определена странна логика в начина, по който се облича всеки отделен зодиакален знак. Вижте и ще видите, че има нещо... 

All fashion преди 8 месеца

Лъвовете в нашия екип, например, държат страшно много на пипнатия до последния конец външен вид, докато лунните деца, ака Рачетата, са много по-склонни да предпочeтат класиката. Имате нужда от повече примери, от по-голяма фокус група? Ами, добре, нека видим какво се случва отвъд бюрата ни, потапяйки се в огромния архив уличен стил, с който разполагаме.

Може и да не сме гениални астролози, но открихме поне няколко отчетливи прилики в предпочитанията към шивашкото изкуство сред знаците: Рибите се привличат от дизайни, сътворени от дизайнери от същия като техния знак - Риби, Скорпионът тайно, или нетолкова тайно, е типичната It-girl зодия, а Овните предпочитат дрехите да взимат думата вместо тях понякога, което не им се случва с хората. Четем и се съгласяваме, или пък не се, с уговорката, че става дума за чисто забавление: 

Овен

Лидери в самата си същност, представителите на първия зодиакален знак често обличат изцяло черни ансамбли. Виктория Бекъм и Марк Джейкъбс са отлична представителна извадка, освен останалите. 

Телец

Има доста примери от живия живот, както и от звездното модно поле, в лицето, например, на Джиджи Хадид: Телците много рядко отказват принт.

Близнаци

Близнаците, имаме чувството, са единствената зодия, която владее изкуството да си вържеш вратовръзката?

Рак

Раците, не скучни, а само предпазливи, винаги предпочитат класическия моден момент пред драматичния такъв. 

Лъв

Тоалетите на Лъвовете по-често от на останалите крещят: „Снимай ме!“

Дева

Тук няма излишна предпазливост. Девите сред суперзвездите блестят в своите златни и животински тоалети, които освен всичко, страхотно много им отиват.  

Везни

Като естетите на зодиака, Везните винаги са с ход напред в играта на тенденции.

Скорпион

Имат ли Скорпионите най-добрия астрол стил? Не можем да сме сигурни, но е факт, че и Кендъл Дженър, и Клои Севини са родени под този воден знак.

Стрелец

Стрелците обичат хубавото парти точно толкова, колкото и парти роклята.

Козирог

Козирозите обичат да подчертават кардиналния си характер с ясна и категорична кройка. 

Водолей

Може би защото Мария Грация Кюри е Водолей, но този знак изглежда обожава Dior (Лекота на лекотите: Christian Dior Pre-Fall 2023).

Риби

Рибите никога няма да отхвърлят модна хрумка, ако е свързана с ефектен аксесоар, и по-конкретно - готина шапка. Риана и Джесика Бийл са превъзходни примери.   

More All fashion