Следва

Street Style вдъхновения: мъжете на Флоренция, Pitti Uomo 2023

Calvin Klein представи Calvins or nothing кампанията си с участието на Карлос Алкарас

Американската модна къща Calvin Klein започна нова глава в своята емблематична Calvins or nothing кампания, включвайки лидерът в световната ранглиста по тенис Карлос Алкарас

All fashion преди 1 година

Като продължение на визуалния наратив на Calvin Klein Underwear, който дебютира през есен 2022 с участието на актрисата и певица Мая Хоук и футболиста Ромелу Лукаку, Calvins or nothing продължава да присъединява към своето портфолио утвърждаващи се световни таланти в различни сфери, включително и професионални атлети от цял свят.

Глобален спортен феномен, който чупи рекорди, Карлос е заснет в поредица от сурови портрети и клипове, дело на Грей Соренти. Внушителните черно-бели визуализации подчертават силата и увереността на Карлос и напомнят за вродената чувственост, с която марката се обвързва.

Карлос носи характерното за Calvin Klein бельо Modern Cotton, Cotton Stretch и Cotton Classic, както и новия Classic Straight деним. Алкарас представя и новата колекция бельо Calvin Klein 1996, която се отличава с черно-бели цветове и селекция от смели щампи и предлага енергичен прочит на класиката на марката, преосмислена за модерен външен вид и усещане.

Кампанията предстои да се разгърне в световен мащаб, като специално съдържание ще дебютира в профила на @calvinklein. We love it!

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 23 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 23 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.