Следва

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Hermès

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: The Row

Последователността е символ на самоувереност, а в случая с марката на сестрите Олсен, имонно тя подхранва безусловната ни любов към The Row

Runway преди 6 месеца

Същата лаконична палитра, но осеяна с червено, оранжево, синьо и много често двуцветна. Същите минималистични парки, но в тандем с плетени чехли. Все същите невероятно добре скроени палта, изпод подгъва на които стърчи леко спортно яке. Все същите панталони, но с небрежен колан и три номера по-големи.

Екипът на сестрите Олсен успява да създаде небрежни, леки и зашеметяващо красиви тоалети в парижки стил, в които основното място, разбира се, е отделено на стиловите трикове и детайли. Сред най-новите в това шоу са хавлиите, пъхнати в яките на дъждобраните или небрежно преметнати на раменете, затвърждавайки спокойния курс на пролетно-летния сезон. Към същия се отнасят и удобните балетни обувки от силиконов гел, които обикновено се носят на плажа, за да се чувстваме по-комфортно във водата.

И в същото време, с цялата видима ексцентричност на места, имаме пред себе си абсолютно вечен гардероб, замислен и проектиран за различни климатични условия и житейски обстоятелства. Цялата Пролет/Лято 2024 колекция на луксозния бранд е в галерията > 

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.