Следва

Супер герои за плосък корем. Какво да ядем за тънка талия

"Зоотрополис" - най-новото анимационно приключение

 

"Зоотрополис" - най-новото анимационно приключение...

All About Life преди 8 години

Най-новото анимационно приключение на Дисни “Зоотрополис” тръгва по кината на 4 март в 2D и 3D формат. То ще ни запознае отблизо с амбициозната и решена на всичко полицай Джуди Хопс - “една много енергична и смела млада дама, която е толкова целеустремена, че понякога си мечтая да имам нейния хъс и кураж,“ споделя Поли Генова, която озвучава младата героинята. “Зоотрополис” е приключенска комедия с режисьори Байрън Хауърд („Рапунцел и разбойникът“, „Гръм“) и Рич Мур („Разбивачът Ралф“, „Семейство Симпсън“) и сърежисьор Джаред Буш („Пен Зироу“), която ще развихри фантазията ни и ще ни забавлява, както никога досега!

Кратък синопсис:

Зоотрополис, модерният метрополис на бозайниците, не прилича на никой друг град. Състоящ от хабитатни квартали като луксозния Сахара Скуеър и мразовития Тундратаун, градът е събрал в общо местожителство животни от всякаква среда – място, където независимо колко си голям, можеш да бъдеш когото пожелаеш. Ала новопостъпилата полицайка Джуди Хопс (озвучена от Поли Генова) е напът да установи, че не е така лесно да си първото зайче в полицията, където работят все големи и яки животни. Решена да се докаже, тя е във възторг от възможността да разреши загадъчен случай, та макар и това да означава да стане партньор с бързоговорещия тарикат, лисугера Ник Уайлд.

Джуди е изпълнена с оптимизъм и твърдо решена да преследва детската си мечта до самия край – а именно да стане полицай. Ник Уайлд е чаровен далавераджия, израснал и познаващ всички тайни на големия град. Пътищата на естествените в природата врагове се пресичат в Зоотрополис – град, като никой друг и свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ - сложен термин, който означава, че вървят на два крака, носят дрехи и ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Необичайният тандем, който двамата заформят по неволя, ще трябва да разреши най-заплетения и голям случай в историята на града.

Трейлър:

Отговорете ни на въпроса “Какви животни са двамата главни герои във филма - Джуди Хопс и Ник Уайлд?”  и може да спечелите неворятни награди от Форум Филмс, а именно:

3 бр. брандирани сафари тениски Zootropolis

2 бр. брандирани чанти-морков за пазар

3 бр. ледарки Zootropolis във формата на лапички

2 бр. цветни тефтери Zootropolis


Отговорите ви очакваме на познатия имейл [email protected], от днес, 22.02 до неделя, 28.02, а на 29.02. ще обявим печелившите, които по традиция ще изтеглим на случаен принцип.

Успех на всички, очакваме ви!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.