Следва

Перфектна всеки ден, всеки миг. С ароматната серия 365 Daily Care на SNB

Постави в шах и мат несъвършенствата

Постави в шах и мат несъвършенствата

Hair преди 8 години

Кожата на лицето е най-силният и най-капризният ни другар, който в края на деня обикновено прилича повече на боен, отколкото на еталонен другар, нали? Забързано ежедневие, хапване на джънк, при това на крак, стрес, при това много, неправилна козметика – всичко това води до мазна, лъщяща и неравна кожа на лицето, лишена от блясък, респективно желание за докосване и целувки.

И тук казваме СТИГА ВЕЧЕ! Освен че се заричаме да се храним по-добре и да отнасяме по-здравословно към тялото си, още от днес отваряме нова страница, що се отнася до кожата на лицето и съдържанието на тоалетката вкъщи. И за да сме в сигурни ръце, се спираме на проверените френски такива, разбира се – Bioderma!

Козметичният бранд изненадва с ново попълнение иновативен крем, който се грижи за здравето и красотата на най-нежната част от нас – кожата на лицето. Sebium Mat Control е специален матиращ крем за комбинирана и мазна чувствителна кожа. Кремът осигурява една грижа с няколко действия - хидратиране, матиране и изглаждане. Ефектът на матиране се постига мигновено, а продължителността му е до 8 часа – пълен работен ден. Докато ние се трудим, и Sebium Mat Control работи усилено, за да изглади кожата, да свие порите, като хидратира в дълбочина и възвръща комфорта на кожата. Благодарение на съдържанието на Цинк и Витамин B6, нашият нов най-добър приятел в борбата към здравето и красотата регулира лъщенето на лицето по биологичен път. Чрез стягащото кератолитично действие се изглажда текстурата на кожата и се стягат порите.


Освен това припомняме, че биологичният патент Fluidactiv® на Bioderma ограничава появата на несъвършенства, коригира качеството на себумa и дълготрайно предотвратява запушването на порите, което е основната причина за появата на несъвършенства. Bioderma Sebium Mat Control е с изключително свежа, сетивна и коригираща текстура, която на всичко отгоре не ти губи времето и попива много бързо. С всеки изминал ден, цялостното състояние на кожата е видимо подобрено.

Ние вече го пробвахме, и се подписваме под всяка дума дотук. А ти?

More Hair