Следва

Месечен ХОРОСКОП - Март 2016

Седмичен ХОРОСКОП - 29.2 – 6.3

Прогнозата за делничните дни на следващата седмица е доста благоприятна. Желателно е всички сложни проблеми да се разгледат до последния работен ден от седмицата...

Astro преди 8 години

Прогнозата за делничните дни на следващата седмица е доста благоприятна. Желателно е всички сложни проблеми да се разгледат до последния работен ден от седмицата. От понеделник до четвъртък активност ще проявява Венера: тя ще образува последователно хармонични аспекти със Сатурн и Уран.

В събота вечер състоянието на биосферата ще се промени рязко. Създава се рядко срещана комбинация. Меркурий и Марс образуват напрегнат и много конфликтен аспект, и едновременно преминават в други знаци. Меркурий влиза в Риби, Марс преминава в Стрелец, където винаги усилва своята активност. Напрегнатият аспект между тези планети винаги е придружен от увеличаване на общата нервност и конфликтност.

Напрежението ще се запази и в неделя - вече заради други планетарни комбинации. Желателно е уикенда да премине в мир и спокойствие, без физически натоварвания, дълги пътувания и без излишни контакти. Освен това, в края на седмицата съществува вероятност от значителни геомагнитни смущения, така че хората с хронични проблеми на опорно-двигателния апарат, чернодробни и ендокринни заболявания, трябва да се погрижат отрано за своето здраве.

ОВЕН 21.03 – 20.04


Седмицата ще ти донесе успех, ако не седиш със скръстени ръце, а се опитваш да придвижиш собствените си дела, въпреки пречките. През този период ще имаш възможността да се убедиш в правилността на поговорката: “С търпение и труд всичко се постига.”. За да постигнеш успех в любовта, опитай се да заинтригуваш любимия човек. Нека неговият интерес към теб пламне с нова сила.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


Звездите ти обещават успех във всички начинания, така че, заеми се с тези неща, от чийто успех си заинтересован повече от всичко. Не си губи времето с дреболии, за да не пропуснеш този благоприятен период. В личния живот настъпва време на нестабилност и промени, но когато тези промени най-накрая се случат, ще им се зарадваш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не планирай никакви рисковани работи по това време, тъй като вероятността от мръсни трикове и измама от страна на околните е голяма. Ако забележиш, че конкуренти или противници се опитват да ти създават пречки, опитай се да избегнеш конфликта и да вървиш към целта не директно, а по заобиколен начин. С гъвкавост и пресметливост ще можеш да постигнеш успех.

РАК 22.06 – 23.07


През този период ще важи правилото "Мълчанието е злато", ако не искаш да създадеш лошо впечатление за себе си, спазвай го. Мълчанието сега е по-добрата позиция - изчакваш и се ориентираш в ситуацията, научаваш за другия и т.н. Тази седмица е много добра за започване на нови романтични отношения, както и за успешно продължаване на вече създали се връзки. Няма отношения без кавги и обиди. Силните хора се карат, обиждат, но остават заедно. Слабите - търсят заместник.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Твоята работоспособност не е на най-високо ниво - ще си склонен да се разсейваш от работата заради различни дребни неща. Ето защо, отложи отговорните дела за по-натам. Но ако те чакат неотложни задачи, постарай се да се вземеш в ръце и да се концентрираш изцяло върху тях. Личният ти живот ще бъде украсен с ярките цветове на любовта и благополучието.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ще трябва да се запасиш с търпение и да изчакаш подходящия момент, за да започнеш да действаш. Имай предвид, че за активни действия е по-подходяща втората половина на седмицата, тъй като в началото на периода, всички твои планове могат да бъдат унищожени от неочаквани проблеми. В любовта може да постигнеш своето, въпреки обстоятелства.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

В началото на седмицата може да се посветиш изцяло на семейството и къщната работа. Ще можеш да се насладиш напълно на топли отношения със семейството и близките. В този период може да се заемеш и с благоустройство на семейното гнездо. Ако живееш с родителите, постарай се да им помогнеш в грижите по дома. В края на седмицата е препоръчително да се фокусираш върху собственото си здраве. В тези дни, особено в почивните, нивото на защитните сили на организма ще бъде занижено.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Необходимо е да си наясно с всички последни новини, свързани с твоите приятели, роднини, или съседи. Ако с някой от тях си в обтегнати отношения, то сега ще можеш лесно да се помириш. Използвай тези дни за пътуване, срещи, нови запознанства. Това също е добро време за учене. По-често пребивавай на открито, може дори да организираш излет сред природата.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Ще се бориш за личната си независимост и ще бъдеш готов да се противопоставиш на всеки, който се опита да се намеси в работите ти. Важното е да уважаваш не само своите права, но и правата на другите хора - тогава ще избегнеш разправиите и конфликтите. При общуването с любимия човек ще бъдеш много откровен и той също ще ти отговори с искреност.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Въпреки че си настроен делово, ще ти бъде трудно да се вземеш в ръце. Пред теб сега има много възможности, но не всички от тях са истински. Склонен си да не дооценяваш ситуацията, което не допринася за успеха ти. Най-вероятно си се объркал в собствените си желания, стремежи и мечти и сега сам не знаеш накъде да поемеш. През тази седмица трябва да приключиш всички стари връзки, изживели времето си, да кажеш сбогом на нереалистичните мечти и да продължиш напред.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.0

През първата половина на периода отношенията няма да вървят много гладко. Твърде си потопен в себе си и мислите си и съвсем не забелязваш своята половинка (както и останалите хора). Желанията и мислите ти са в съвсем друга посока. А любимият човек скоро ще ти напомни за присъствието си, но не по най-добрия начин. През седмицата може да има конфликти, сблъсъци и други неприятни събития. Но, в края на краищата, това ще те изкара от замисленото състояние и ще те настрои на пролетна вълна, позволявайки на чувствата ти да разцъфнат.

РИБИ 20.02 – 20.03

През тези седем дни е необходимо да си по-самокритичен - самокритиката ще ти помогне правилно да оцениш ситуацията на работното място и да поддържаш добри отношения с колеги и началници. Когато вършиш важни задачи, бъди по-старателен. Що се отнася до любовта, ако все още си сам, опитай се малко да свалиш летвата на претенциите към потенциалния партньор.

More Astro