Следва

Довърши цитат и спечели бижу! С много любов, твоя вярна PANDORA

Месечен ХОРОСКОП - Март 2016

Пролетта нахлува с ярка слънчева светлина, с нови копнежи, надежди и предизвикателства. 
Март е първият месец от пролетта - зимата започва постепенно да отстъпва и започва нов цикъл на живот...

Astro преди 8 години

Пролетта нахлува с ярка слънчева светлина, с нови копнежи, надежди и предизвикателства.
Март е първият месец от пролетта - зимата започва постепенно да отстъпва и започва нов цикъл на живот, както за природата, така и за хората.

През март 2016 г. за много зодиакални знаци настъпва активен и динамичен период, изпълнен с много важни и значими събития. За разлика от февруари, март ще се запомни с успешни промени и щастливи случайности, които ще променят коренно живота на някои, но само към по-добро.

Това е най-подходящото време от годината за тези, които не обичат, и не могат, да седят със скръстени ръце. Звездите ги съветват да не губят ценно време и да правят активни, решителни, но внимателно обмислени стъпки.

9-ти март - Новолуние , Слънчево затъмнение
23-ти март - Пълнолуние, Лунно затъмнение
20-ти март - Пролетно равноденствие

ОВЕН 21.03 – 20.04

Март е ползотворен месец, но ще трябва да работиш усилено и в същото време да си подготвен за неприятности, които по странно стечение на обстоятелствата ще се появяват в най-неподходящия момент. Ще ти е нужна доста настойчивост и чифт "розовите очила". Без тях трудно ще виждаш доброто в ситуациите, в които се намираш, а и настроението често ще пада "под нулата".

Овните лесно се влюбват и губят разума си, така че март обещава да бъде много романтичен месец. Все пак, има опасности, до голяма степен свързани с факта, че Овните са готови не само да унищожават стереотипите, но и да не обръщат внимание на общоприетите морални принципи, рискувайки собствената си репутация.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Март ще бъде напрегнат и неуравновесен. През по-голямата част от месеца много Телци ще се чувстват дискомфортно. Представителите на знака ще се сблъскват с нови ситуации и тъй като няма да могат да разчитат на собствения си опит, ще са принудени да експериментират. Но през цялото време ще им се струва, че обстоятелствата могат да се наредят и по по-благоприятен начин. Имай предвид, че сега оптимистичният поглед към света и правилната преценка на собствените възможности ще бъдат от съществено значение, за да успееш. Ето защо, не пренебрегвай малките радости, вярвай в комплиментите и по-често общувай с хора, които не пестят похвалите и одобрението. Потърси възможности за отдих. Организирай си няколко "дълги" уикенда - разхождай се, възхищавай се на живописни гледки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

За Близнаците март ще бъде комфортен: събитията през този месец ще развържат ръцете ти, може да правиш почти всичко, което ти се иска. Много успешни могат да бъдат новите начинания, въпреки че при реализацията на проекта може да се отклониш от първоначалния си план. Способността ти бързо да променяш не само методите за постигане на целта, но и самата цел, е изненадващо полезна: изключителната гъвкавост на Близнаците, през март ще им даде огромно предимство пред конкурентите. Единственото нещо, към което трябва да се отнасяш с изключително внимание са сложните проблеми, които изискват сериозност, повишено внимание, продължителна съсредоточеност. Втората половина на месеца може лесно да се превърне в серия от романтични срещи, в същото време може да започнеш и сериозна връзка.

РАК 22.06 – 23.07


За Раците март започва сравнително добре. Продължава движението към поставените цели, ще се сблъскваш само с препятствия, чиято поява може лесно да се отгатне. Важното е да не бързаш да се отказваш, упорствай там, където е необходимо и демонстрирай най-добрата си страна всеки път, когато възникне такава възможност. Колкото повече ентусиазъм и усърдие вложиш в работата си, толкова по-големи ще бъдат и твоите успехи. Ситуацията ще се промени в края на месеца, когато ще трябва да се вземе под внимание и фактора късмет. Късметът ще те съпътства в търговските дела, а начинанията, които не са пряко свързани с получаването на печалба, могат да ти създават проблеми.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Месецът обещава да бъде твърде уморителен. През март не трябва да разчиташ на успехи, които се помнят дълго и за които можеш с гордост да разказваш на децата си. Разбира се, звездите са ти подготвили някои интересни неща, но това е утешителна награда, по скоро символична, отколкото реална. Само Лъвовете, които са готови да работят за "идеята" няма да се чувстват разочаровани.

Всичко казано по-горе се отнася не само за професионалната сфера, но и за личните отношения - ти наистина се стараеш всичко да бъде “ОК”, но полученият резултат може да се оцени само като "не толкова лош." В същото време не трябва да се отказваш, защото веднага след като престанеш да полагаш усилия, всичко ще се срине напълно.

Дали март ще ти донесе нещо хубаво? Да, но само на тези, които са готови да се радват на малките неща. Само Лъвовете, които са в състояние да гледат позитивно на случващото се, през март ще бъдат в добро настроение, въпреки всички трудности.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Март като цяло е време за проби и грешки. Обаче това не е повод да се отказваш от експерименти. Просто е необходимо да се действа внимателно и умно. Интуицията няма да ти дава ясни подсказки, но може да се възползваш от логиката: през март тя ще работи безотказно. През този месец ще можеш да се справиш със сложни планове, многопластови интриги, мащабни проекти.

Март се свързва с промени в навиците, начина на живот и външния вид на Девите. Експериментите с имиджа не трябва да бъдат спонтанни, рисковани и главозамайващи. Приближавай се към идеала постепенно, анализирайки резултатите от всяка стъпка - така ще избегнеш разочарованията и емоционалните сътресения, които не са ти нужни през март.

За противоположния пол ще бъдеш много привлекателен, но в теб по-често ще виждат интересен събеседник, разбиращ слушател, необикновена личност, отколкото съблазнителна жена или неустоим мъж. Така че поеми ситуацията в свои ръце, ако искаш да превърнеш започващите в март отношения в романтична връзка.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За теб този месец не е лош, но нищо повече от това. Март, за съжаление, не е време, когато ще можеш да блеснеш с таланта си, да покориш кариерни върхове или кардинално да промениш към по-добро личния си живот. Ще трябва да се задоволиш с по-скромни победи и задоволителни резултати, пропускайки понякога конкурентите и отстъпвайки под натиска на недоброжелателите.

Март е месец на честни отношения, в които няма място за манипулация, измама, недвусмислени намеци. Трябва да се каже, че ти няма да се страхуваш да назоваваш нещата с истинските им имена, в същото време няма да имаш нищо против да правят същото и другите. В резултат на това степента на "искреност" ще бъде толкова висока, че може да не ѝ устоят тези, които се опитват да приемат случайната симпатия за приятелство, а опитът да избегнат самотата - за любов. Така че е възможно да се разпаднат отношенията, в основата на които са стоели не чувства, а някакви техни заместители.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През март Скорпионите може да постигнат много. Тези, които са успели да определят своите цели, остава само да изберат методите за постигането им. Понякога Скорпионите се оказват безпринципни и откровено цинични, но по-често става въпрос за обикновен егоизъм и банална неспособност да забележиш чуждите страдания. През март ще има няколко трудни ситуации, които може да се отразят негативно върху репутацията ти.

През този месец, повече от когато и да било, ще си склонен да делиш хората на "свои" и "чужди". Ако с първите си мил, толерантен, снизходителен и като цяло много добър, то вторите ще виждат съвсем различни качества на твоя характер. В светлината на това, през март не може да се говори за някакви обещаващи запознанства. Единствено изключение ще бъдат сравнително редките за Скорпионите случаи на любов от пръв поглед.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Март значително ще разшири възможностите за Стрелците, позволявайки им да намерят нови съюзници и да реализират смели професионални планове. Въпреки това, късмет е възможен само в началото на месеца. Следващите седмици ще бъдат свързани с трудности и препятствия по пътя към успеха. Ще ти бъде доста трудно да правиш добро впечатление на другите, така че за всички срещи и разговори, ще трябва да се готвиш с особена сериозност. Ако ти предстои интервю или изпит, не разчитай на късмет.

Март ще бъде много несигурен по отношение на личните взаимоотношения. Стрелците трудно ще се ориентират в собствените си чувства и още по-трудно ще разбират другите. В резултат на това може да възникнат множество претенции един към друг, убедителни причини и незначителни поводи за недоволство. През март са възможни повече разправии и помирения, отколкото искрени, доверителни разговори.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01


Март е месец на трудни решения, които трябва да бъдат взети в не много приятна обстановка. Козирозите са склонни да действат много внимателно, оценявайки възможните последствия от всяка своя стъпка. Много представители на знака ще станат раздразнителни, в опитите си да променят ситуацията, вместо да се приспособят към нея, а това ще изисква много усилия и е напълно безполезно. Слушай тези, чиито възгледи за живота са ти близки. Чуждият опит може да ти бъде полезен, но стремежът да последваш примера на човек, който не споделя твоите цели и идеали е обречен на провал. Между другото, през март, именно изборът на консултанти и вдъхновители ще бъде сериозен проблем за Козирозите.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

През март е необходима максимална гъвкавост - този месец е свързан с промени, а адаптацията към новите условия, невинаги ще бъде лесна. Март изисква от теб действия. Необходимо е да придобиеш смелост, тъй като нито обстоятелствата, нито хората около теб не биха ти простили забавянето. Предстои ти да учиш нови неща, а знанията не винаги се дават лесно. Дори и най-съобразителните Водолеи, през март ще допускат глупави грешки, трудно ще усвояват информацията и често неправилно ще я анализират.

Обърни внимание на хората, които обичаш; не ги измъчвай с подозрения, старай се да не даваш поводи за ревност, да не предявяваш нереалистични искания. Март е период, когато романтичните отношения ще се рушат много лесно, но тяхното възстановяване може да отнеме много време.

РИБИ 20.02 – 20.03


За Рибите март е добър месец, въпреки че няма да мине без притеснения. В началото, за съжаление, Рибите ще страдат от липса на енергия, именно това време ще бъде свързано с пропуснати възможности и досадни недовършени неща. По-късно ситуацията ще се промени и ще се почувстваш като ковач на собственото си щастие, и, следователно ще се захванеш с истински ентусиазъм за работа. Средата на месеца е време, когато ще се появят нови възможности и перспективи, делови връзки, прекрасни идеи. А краят на месеца е период за реализация на планове и идеи. Ще са нужни много труд и усилия, но ти ще се справиш с всички поставени задачи.

А ето какво казва по знаци и Седмичният ни хороскоп - 29 февруари - 6 март 2016-та!

More Astro