Следва

Спечели промо карта за голямото откриване на Forever 21

Седмичен ХОРОСКОП - 7 – 13.3

Главното астро-събитие през следващата седмица е Слънчевото затъмнение в сряда, 9-ти март, в 19-я градус на Рибите...

Astro преди 8 години

Главното астро-събитие през следващата седмица е Слънчевото затъмнение в сряда, 9-ти март, в 19-я градус на Рибите. Затъмненията винаги имат значително въздействие върху състоянието на биосферата и в същото време съдържат подобни събитийни "програми" за период до шест месеца - до следващото затъмнение.

Затъмнението се случва в Риби, в съвпад с т. н. низходящ Лунен Възел. Рибите се свързват с тайни, илюзии, укриване или изолация на нещо. Символиката на низходящия възел е кармичната връзка с миналото, отговорност за действията ни в миналото. Ако аспектите на планетите към точката на затъмнение са неблагоприятни се задейства поредица от негативни събития, които могат да бъдат проследени само в личните хороскопи.

Точката на затъмнението резонира силно с неблагоприятния аспект между Юпитер и Сатурн. В точна опозиция към точката на затъмнението стои Юпитер, а Сатурн в Стрелец образува напрегнат аспект от 90 градуса. Това означава, че под една или друга форма, в рамките на половин година ще наблюдаваме активизиране на конфликтите между обществото и властта, преструктуриране (или събаряне) на обичайните системи и методи на управление, отговорност за грешките в миналото, както от властите, така и от социалните организации, движения и личности. Освен това, всичко ще бъде в тясна връзка с икономическите процеси. Под този удар на първо място ще се окажат структури, страни и региони със системни икономически и социални дисбаланси.

Що се отнася до тази седмица, през първите три дни състоянието на биосферата в много отношения ще остане напрегнато. След затъмнението обстановката ще се стабилизира до неутрална.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Научи се да се радваш на своите малки победи - това ще ти помогне да повишиш самочувствието си и да постигнеш още по-впечатляващи успехи. Споделяй с близките си своите радости и тревоги - тяхната морална подкрепа ще ти помогне много. В отношенията с любимия човек не всичко ще върви гладко, но звездите не те съветват да обвиняваш партньора си.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Трябва да избереш един от всички налични възможности за себереализация. Не слушай всичко, което те съветват околните, защото това само ще те подвежда. Трябва да се съсредоточиш върху текущите дела и да не се опитваш да “гониш вятъра”, тъй като това няма да ти донесе никакъв успех. Ако си наясно със себе си, седмицата ще бъде много успешна и ще ти позволи да подобриш финансовото си положение. Периодът е добър и за отношения, дава възможност да се внесе яснота и да се сложи всичко на мястото си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Време е внимателно да анализираш действията си и да направиш съответните изводи, за това ще ти е нужна дисциплина и целеустременост. Ако успееш да мобилизираш себе си, то обстоятелства в работата ще се развият много благоприятно. Най-накрая ще бъдеш в състояние да съчетаеш изпълнението на твоите духовни и материални желания. През първата половина на седмицата може да намериш надежден бизнес партньор. В събота и неделя може да разчиташ на важни срещи с интересни хора.

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица звездите съветват Раците да не променят първоначалните си цели и задачи. Външно обстоятелства около теб могат да се променят бързо. Понякога ще изглежда, че те въвличат в някакъв революционен процес. Не бързай да прилагаш нови планове в живота. Не взимай прибързани решения и не си прави прибързани изводи. В противен случай, в края на седмицата, може да се окажеш силно разочарован. Друго характерно за седмицата е активизиране на контактите в Интернет. Може с часове да прекарваш в социалните мрежи, на сайтовете за запознанства и форумите - толкова увлекателно ще бъде това общуване. Възможно е започване на виртуални романтични отношения с човек от друг град или друга страна.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Може да се окажеш прекалено импулсивен през тази седмица, особено към нейния край, което може да навреди на твоите дела. Наистина си струва да бъдеш активен, но трябва да става съзнателно и е необходимо добре да обмисляш всичко. Обърни внимание на своето обкръжение, на техните нужди, както и на техните съвети. В този случай може да разчиташ, че седмицата ще бъде успешна.

ДЕВА 24.08 – 23.09

През първата половина на седмицата може да подобриш отношенията в партньорствата. Това се отнася както за бизнес тандем, така и за отношенията в брака. Необходимо е да се дискутират проблемите, които са се натрупани през последно време. Сега обсъждането на всички спорни моменти ще върви под формата на доброжелателен мирен диалог, благодарение на което бързо ще се постигне консенсус. Това също е благоприятен период за туристически пътувания и всякакви тържествени мероприятия.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

За Везните е благоприятно време за уреждане на отношенията с любимия човек. Ще има много радост в общуването и много приятни събития. Сега можеш с цялото семейство да отидеш на театър, цирк или забавно празнично събитие. Може да изпиташ емоционален подем и жажда за творчество. Ако от скоро се познаваш със своя любим човек, това е една добра седмица, през която връзката да се развие в положителна посока.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Може да се почувстваш малко самотно, но това ще ти е само от полза, тъй като, когато не си обвързан с някой или с нещо, може свободно да се движиш напред, без да поглеждаш назад или в страни. За теб тази седмица предвещава нови открития и нови възможности. Но винаги и във всичко слушай само себе си, своето мнение и своите желания. Чуждите препоръки може да ти навредят и да те отклонят от верния път. Особено в края на седмицата, бъди внимателен, възможни са провокации или някаква измама.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Животът ти ще бъде толкова спокоен и предсказуем, че може да ти стане скучно. Имай предвид, че най-добрия начин да се пребориш със скуката и мрачното настроение са срещите и духовното общуване с приятели и любим човек. През този период самотата може да се отрази лошо на твоето настроение, така че бъди по-общителен и в никакъв случай не стой заключен вкъщи!

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Успешен период в живота. Ситуацията може да се нареди по добър начин. От теб се изисква целеустременост и никаква суета, за да можеш всичко да прецениш внимателно и бавно да обмислиш всяко взето решение. Може да получиш изгодни предложения и пред теб да се отворят нови възможности, от които трябва да се възползваш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

През този период често ще витаеш в облаците и с носталгия ще си спомняш за миналото. В същото време, няма да е лошо да се замислиш за бъдещето и да направиш нещо, за да укрепиш фундамента на жизненото си благополучие! Например, ако работата ти не е добре заплатена, веднага започни да си търсиш по-добре платена работа - трябва да ти повърви.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ще почувстваш прилив на сили и вдъхновение, така че лесно ще се справяш с деловите проблеми и с всичко свързано с творчеството. А за да си гарантираш успеха на сто процента е препоръчително да не отлагаш нищо, което можеш да свършиш днес, за утре. За любовната сфера периодът също е благоприятен - противоположният пол ще ти отделя много внимание.

More Astro