Ими Уотърхаус - сестрата на Сюки, блестяща по бельо

Британската it girl, една от трите сестри Уотърхаус, Имоджин (още Ими) успешно се упражнява в новата тенденция - дрехите - точно като бельо, в сесия за списание Tatler...

Британската it girl, една от трите сестри Уотърхаус, Имоджин (още Ими) успешно се упражнява в новата тенденция - дрехите - точно като бельо, в сесия за списание Tatler.

Досега не бяхме обръщали внимание на сестрата на Сюки, която не е чак невръстна и е добре позната на Острова. Но тенденцията да се шуми повечко напоследък в международен аспект около младата и нахална, в хубавия смисъл, британка, ни задължава да обърнем поглед към нея - къде, какво и защо снима, как се получават нещата, какво откриваме като тенденция.

Е, откриваме, че девойката има талант, интересна е, бидейки нетрадиционна като хубост и едновременно много фотогенична. В тази сесия, елегантна интерпретация на вечния "Дневна красавица" с Катрин Деньов, дрехите в будоарен стил, в това число роклята-комбинезон или още слип роклята, която толкова харесваме, са в главната роля тук, и изобщо в сценария на идната пролет. Партнира им блестящо 21-годишната Ими, още едно момиче, за което съдбата на модел като че е единствената възможна.

На снимката горе: рокля Celine, часовник Chanel Fine Jewelry


Бельо Agent Provocateur, обеци Dior Joaillerie и часовник David Morris


Рокля Dolce&Gabbana, сутиен Ermanno Scervino и обувки  Jimmy Choo


Рокля Alexander McQueen, обувки Giuseppe Zanotti, обеци Pasquale Bruni, колие Dior Joaillerie и пръстен Chanel Fine Jewelry

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.