Следва

Кой кой е в модата днес – AMATOR!

7 начина да носиш монохромно like a PRO

Монохром! Обичаме го заради увереността, която излъчва.

All fashion преди 8 години

Монохром! Обичаме го заради увереността, която излъчва. Често, при добро съчетание, силуетът става аристократичен, именно с онази специфична нежна строгост, която обожаваме. Комбинацията е категорична, с усет за завършеност от допълващи се нюанси или само един цвят. Акцентите, в такъв аутфит, грабят повече внимание, затова е добре да бъдат прецизно подбрани.
Днес решихме да разгърнем в детайли точно 7 начина, по които монохромното беше облечено, разходено, снимано и обикнато. Иначе казано, как бихме могли да го носим like a PRO!!!

1. Код Червено – Елеонора Каризи

От глава до пети в алено червено е доста дръзко решение. Ансамбълът на Елеонора е тюлена риза с панделка, супер-скроени панталони и палто до глезена. Акцентите са неутрални – чанта на Louis Vuitton в бяло и класическа черна обувка на ток. Геометричните декорации са в активен зелен цвят за щипка контраст и разкош.

2. Бяло + топъл пастел – Аби Лий

В защита на тазгодишния пижамен тренд се спряхме на дълго манто с красив силует, тонално хармонично с лекия прасковен нюанс на костюма. И с бели кецове, защото държим на комфорта през целия ден!

3. 50 нюанса сиво – Аня Зиурова

Това палто на Calvin Klein е съкровище за няколко живота – дълго, елегантно и адски красиво! В неутрално сив тон, то би отивало на всичко, а в случая това са светло-сиви обувки и разкошен червеникаво-сив костюм от велур.

4. Кремаво и мръсно-бяло – Каролин Иса

Бялото никога не е само бяло – и никога скучно – мръсно-бялото е супер в комбина с кремавото и закотвящ, буквално, в краката карамелен акцент.

5. 100% Черно – Лий Лезарк

Без черно, накъде? Типичен Нюйоркски пример от Лий, костюм от мека черна коприна, с гарваново черна коса и черни очила! Доста готик, но пък непреходна тенденция.

6. Крема+мляко – Дри Хемингуей

Костюм в кремав тон с оребрен млечно-бял пуловер и каубойски боти в черно и винено. Печуърка на сакото влиза в комбина с чантата и аутфитът е убийствен!

7. Небесно синьо – Леандра Медин

Гащеризон с освободена кройка, бохо, по градски, е страшно удобна опция за събитие от ранга на Седмицата на Модата в Ню Йорк. И за всеки ден също със сигурност, тъй като търпи много комбинации с аксесоари.
 

More All fashion