Следва

Бюти дневникът на жената с главно Ж. 24 часа с... Мика Стоичкова

Moroccanoil и жестоката ни нова конска опашка. Лесно и ефектно, за бързащи жени

Защото времето не чака...

Hair преди 8 години

„Действай сега” или A Stich in Time е новият проект на дизайнера Ванеса Гаундън, артиста Амита Макан и американската асоциация за борба с рака Reach for Recovery.

Каузата за превенция срещу рака на гърдата вдъхновява стилистите на Moroccanoil да ни дарят нова колекция,  така удобна и лесна за употреба, че силно ни напомня, че времето не чака и трябва да действаме... сега! 

Жените са щастливи, когато са успели, независими и в никакъв случай не се оплакват от натоварения си график. Дори се хвалим с това!

И като казахме, че жената днес не прави компромис с нищо, външният вид не е изключение. Да, истинските жени преборват предизвикателствата, като междувременно изглеждат фантастично!  Страхотните продукти за коса Moroccanoil оценяват тези ни усилия, и елегантно ни прошепнат някои ефектни прически, предназначени точно за нас - тези, които не си губят времето. Тези, коите действаме сега!

Ето на каква бърза прическа ни научиха!

Гладка конска опашка в няколко стъпки:

1. Върху влажна коса нанеси Moroccanoil Treatment от средата на дължините към краищата, за да подобриш мигновено състоянието на косата, както и да я хидратираш. Това е основата, която ще я направи лесна за оформяне.

2. Нанеси последователно по цялата дължина Moroccanoil Heat Styling Protection и Moroccanoil Glimmer Shine. Тези продукти ще ти помогнат да оформиш лесно косата и да задържиш ефекта на прическата. Най-важното е, че ще я предпазиш от топлината на сешоара.

3. Издухай косата чрез изпъване с помощта на Moroccanoil Boar Bristle Brush и напръскай със спрея за блясък със средна фиксация Moroccanoil Luminous Medium Hairspray.

4. Приглади косата назад с четката Moroccanoil Boar Bristle Paddle Brush. Хвани с ластик на стегната конска опашка на тила.

5. Отдели кичур коса от опашката и го напръскай с Moroccanoil Heat Styling Protection за дълготрайна фиксация. Увий кичура около ластика и закрепи.

6. За да оформиш супер права и гладка опашка, раздели я на кичури с дебелина около 2-3 см и изправи с керамичната преса Moroccanoil’s Titanium Ceramic Hair Styling Iron.

7. Завърши със спрея за блясък Moroccanoil Glimmer Shine и фиксирай дълготрайно с Moroccanoil Luminous Strong Hairspray.



Утре сме така в суматохата - красиво и лесно е, а ние обичаме красивите и лесни неща, докато бързаме. Защото времето, животът и работата ни са динамични, но не означават небрежност, още по-малко неглижираност. 

А ти, ще пробваш ли?

More Hair