Следва

Абитуриентска треска 2009 - Топ коафьори за прическите в балната нощ

Диско пролет в есенен тренд

Лондон ни предупреди, че есента ще носим наситени, неонови и напластени цветове върху лицето си. Диско трендът...

Hair преди 15 години

Лондон ни предупреди, че есента ще носим наситени, неонови и напластени цветове върху лицето си. Диско трендът обаче не се забелязваше единствено в английската столица, Marc Jacobs също преобразиха моделите си в истински произведения на поп-арт културата и изкуството. Можеш да използваш тези цветове и през пролетта. Истината обаче е, че за да изглеждаш като Мерилин от картината на Анди Уорхол, трябва да внимаваш с напластяването.

Избери тези цветове за вечер, сложи кожено яке с големи подплънки, под него секси рокля с метални отблясъци, или пък кадифено сребърно бюстие с джинси в измити цветове, и завладей нощта с яркия си модерен грим. Използвай сенки поне три цвята – синьо, червено, лилаво, които да преливат плавно един в друг. Ако това ти е сложно за изпълнение, използвай само един от цветовете, но плътно оцвети целия горен клепач до веждата.

С плътен черен молив очертай окото и разнеси леко с чиста четка, за да се „влее” в яркия цвят на сенките.

Сложи два слоя спирала, като внимаваш миглите да не изглеждат прекалено тежки.

За този ярък грим ти трябва и хубав цвят руж, който почти да прелива в сенките. Червилото е в металически цветове, за да си изцяло диско. Лак не ти е нужен. Добре поддържани естествени нокти ще стоят прекрасно върху чаша Маргарита.
 

More Hair