Следва

Финалът е близо, отваряйте шампанското! 50-те най-добри визии от дефилетата в Париж, Лондон, Милано и Ню Йорк. Част I

Да или Не на белите дънки в града?

Белите дънки са класика, но дали е удачно да ги обуем преди да тръгнем за работа? Въпрос за една бърза пералня време.

All fashion преди 8 години

"Да", защото са готини, свежи и отново се връщат на мода или "Не", защото е трудно да се пребориш с градската мръсотия, а и просто не ти харесват, пък! Белите дънки са класика, но дали е удачно да ги обуем преди да тръгнем за работа? Въпрос за една бърза пералня време.

ДА! от Меги
Разбира се, че "Да" на белите дънки. Не само защото отново се налагат като тренд, но и защото с приближаването на по-дългите слънчеви дни ни се носят светли дрехи. Черните палта, панталони и топове трябва да бъдат анатемосани или натикани надълбоко в гардероба. Освен че са идеални за кецове, но и за секси токчета, белите дънки са тотален хамелеон и се нагаждат към всеки индивидуален стил. Чарлстон, супер слим, тип цигара, къси, мегадълги... каквито ти душа иска! Пък и не само съдбата обича смелите, добрият street style също!

НЕ! от Миглена
Абсолютно не мога да се насиля да облека светли дънки. Моят деним е винаги тъмен. По възможност, графитен и често накъсан. Идеята за светли дънки ме връща в деветдесетте, а за тези години винаги съм си мислила, че е най-добре да си останат там, в миналото. Настроението ми може да е "пролетно" и без да вкарвам светли дрехи в гардероба, особено в rock'n'roll денима , който е най-честата дреха, към която посягам. А и не мога да си представя по-секси визия от една femme fatale с черни дънки, байкър яке, драматичен грим и непослушна коса. И в тази комбинация няма никакво място за светъл деним.


 

 

Анкета

А ти би ли обула бели дънки?

More All fashion