Следва

ТрендЪТ – CHOKERS!!!

Топ лайфстайл журналисти, блогъри и телевизионни водещи бяха гости на ВИП откриването на първия у нас Forever 21

Над 350 топ лайфстайл журналисти, блогъри, телевизионни водещи, модели, фотографи, стилисти, актьори, певци и представители на бизнеса бяха първите, които се докоснаха до американската модна легенда Forever 21...

Shopping преди 8 години

Над 350 топ лайфстайл журналисти, блогъри, телевизионни водещи, модели, фотографи, стилисти, актьори, певци и представители на бизнеса бяха първите, които се докоснаха до американската модна легенда Forever 21 в София.
Известните водещи Ники Кънчев и Митко Павлов бяха първите, които прекрачиха прага на магазина и почти веднага се нагласиха с по чифт тъмни очила от най-новата колекция аксесоари на марката.
Очаквано, с 15 минутно закъснение, започнаха да пристигат и дамите.

Кали, Дарина и Михаела от Х Фактор, Пламен и Иво, Прея, Жана Брейчева, Ива Екимова и Мира Лазарова и бяха малка част от звездните гости на събитието.



Сред ВИП гостите имаше и международно присъствие - актрисата и телевизионна водеща от Румъния Дана Рогоз и чешкият топ модел Никол, които, като истински фенки на Forever 21, нямаха търпение да дочакат марката да открие магазини в Букурещ и Прага и долетяха до София за ВИП партито и попълване на пролетния си гардероб.
Модерно, лежерно, забавно и напълно в крак с най-горещите тенденции – това беше настроението на ВИП откриването, в унисон с духа на марката.

За празничната атмосфера и приятното изкарване се погрижиха DJ Cass, която вдигна градуса и ритъма на купона, и звездният фотограф Темелко Темелков. Неговото импровизирано фотостудио беше претъпкано до края на вечерта и тойпостави личен рекорд за най-много снимани корици за списание за една вечер. „Свикнал съм да бъда около красиви жени, но толкова много на едно място не бях виждал отдавна” – коментира Темелко Темелков.



Водеща на събитието беше чаровната и усмихната Петя Дикова, която сподели, че за нея Forever 21 e сбъднатата ѝ американска мечта. Тя познава марката отдавна, още от времето когато е живяла в Щатите, и се възхищава на нейния създател – имигранта от Южна Корея До Уо Чанг, който идва в Лос Анджелис без пукната пара, а 10 години по-късно е мултимилионер, но продължава да ходи на работа с автобус. Компанията, създадена преди повече от 30 години , има над 750 магазина в целия свят, но бизнесът продължава да е семеен и всеки член на фамилията работи денонощно, за да може марката Forever 21 да е това, което е и всеки ден във всеки магазин по света да има ново зареждане.

„Forever 21 не е просто марка, това е изцяло нова концепция за мода и пазаруване и аз съм изключително щастлив, че софиянци ще имат възможността да се докоснат до уникалното изживяване, което Forever 21 предлага “
– каза г-н Дукас, изпълнителен директор на Терен Мениджмънт Европа, ексклузивен франчайзър на Forever 21 за Централна и Източна Европа.


Г-н Дукас

Голямото откриване на Forever 21 е на 2 април, събота, от 10 часа в Paradise Center.


Дарина Йотова


Ива Екимова 

More Shopping