Следва

Тринидадска салса с манго

Седмичен ХОРОСКОП - 4. 4 – 10. 4

През следващата седмица Слънцето ще образува серия от аспекти: във вторник - благоприятен със Сатурн, в сряда напрегнат - с Плутон, а в почивните дни - съвпад с Уран...

Astro преди 8 години

През следващата седмица Слънцето ще образува серия от аспекти: във вторник - благоприятен със Сатурн, в сряда напрегнат - с Плутон, а в почивните дни - съвпад с Уран. Тригонът със Сатурн, във вторник, дава отлична възможност да се обмислят дългосрочни планове, да се проведат важни делови преговори и да се обърне сериозно внимание на всичко свързано с деца. Това е един добър ден за лична комуникация с висшестоящи хора, официални органи и за оформяне на важни документи.

Следващите два дни, особено четвъртък, няма да са толкова светли - Слънцето ще се образува квадрат с Плутон. През настоящия период тази планета символизира всичко, което е свързано с опасности и травми, както и всички аспекти на живота, свързани по един или друг начин с финанси - данъци, кредити, доходи и т.н. Необходимо е да сведем до минимум риска от инциденти и да боравим внимателно и предпазливо с отоплителните, и електрическите уреди. Не са препоръчителни разговорите с началници - допуснати грешки, неоснователни претенции или неуместни емоции може да повлияят негативно и за дълго да те поставят в кръга от хора, нежелани за общуване.
На 5-ти април Венера навлиза в Овен, а на следващия ден, 6-ти април, Меркурий преминава в знака Телец. Подобна ситуация предразполага към прибързани преценки и забавя ума.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Умните хора често казват, че някои грешки не биха били толкова сериозни, ако не бяха последвалите ги опити да ги поправят. Същото може да се каже и за финансите на Овните през този период. Следи внимателно разходите си през тази седмица, за да не се налага след това да поправяш допуснатите грешки с непланирани кредити или заеми.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази пролетна седмица ще внесе яснота в отношенията и личния живот на много Телци. И не само защото най-накрая ще разбереш какво искаш, но ще ти станат ясни и мислите и желанията на твоя партньор. Във връзка с това, някои ще поискат нещо да променят, а други обратното – да запазят съществуващото положение. Всичко ще зависи от това, кой е бил около теб през цялото това време.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Всичко ще зависи от състоянието на нервната ти система. Седмицата може да бъде успешна и спокойна, но може да бъде изпълнена с всевъзможни сюрпризи. Ако често нервничиш, ще бъдеш склонен да злоупотребяваш с неподходяща храна и питиета или да се поддаваш на вредни навици. По това време е важно в какво обкръжение се намираш - ако то е хармонично, тогава ще забравиш за лошото и следователно няма да го привличаш.

РАК 22.06 – 23.07

Приятели на Раците през тези седем дни ще бъдат времето и телефона. И докато телефонът и без това често се намира в ръцете ти, то с времето ще трябва да се сприятелиш. Опитай се да го почувстваш, да го оцениш, да го планираш и най-важното да го уважаваш. А да го уважаваш - това означава преди всичко да не го пилееш! Затова действай в духа на времето, мисли в духа на времето, уважавай го и го пази. И ако почувстваш, че нещо не е наред, на помощ ще ти се притече телефона, който ще поддържа връзката и с времето, и с реалността.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

При теб всичко ще се развива идеално и няма да ти бъде скучно. Защото все пак трудности и напрегнати моменти ще има, просто ще можеш Идеално да ги разрешиш! Тези седем дни сякаш са създадени специално за Лъвовете и Лъвиците, за да могат да изпъкнат и да се покажат в целия си блясък. Но, никакво себелюбие - себереализация, на първо място!

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тази седмица ще имаш по-голям интерес към всичко екстремно, загадъчно и мистично. Много е важно преди да се отдадеш на рискови форми на забавление да преминеш необходимия инструктаж. А необходимостта от силно вълнение, по-добре да я реализираш в кръга от близки приятели.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Тази пролетна седмица е способна да ти донесе любов, която ще избухне внезапно и неочаквано. По това време може да се влюбиш от пръв поглед. Опитай се да не губиш здравия си разум, защото внезапно започналата връзка може да приключи по-бързо, отколкото си мислиш. Сега рискът от скъсване на отношенията, било то нови или вече установени, е много голям. Възможни са неблагоприятни и неочаквани промени в делата с недвижими имоти.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Пътуване извън гради, туризъм - всичко това е актуално през тази седмица. Периодът улеснява контактите и срещите с приятели, участието в благотворителни събития. Може да се решиш на екстремна форма на забавление. Например, няколко дни без храна или да полетиш свободно с парашут, парапланер или на мотор.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако отдавна се каниш да започнеш нов живот, да откажеш цигарите, да се сложиш на диета, да потърсиш любов или нова работа, седмицата е много подходяща за това. Затова бързо затваряй вратата към миналото, защото може някой да почука. А когато миналото почука на твоята врата, не се дръж като котка или куче, които, кой знае защо, винаги са уверени, че е за тях. Може временно да си сложиш слушалки, за да не чуваш, но ще бъде по-добре ако затвориш вратата и вземеш нещо за рисуване и отидеш да рисуваш своя нов живот. А миналото нека да хлопа - разбира се, ако си уверен, че то не ти е нужно.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В теб отново ще се пробудят лидерски качества и с удоволствие ще отнемеш короната от някой Лъв или Овен, и ще я поставиш на правилното място - на своята глава. Така че, през този период, е много важно да избираш онези сред, които ще можеш да бъдеш лидер. Мнозина около теб са позабравили за твоите лидерски способности и ще се наложи не само с ритници, но също така и с акъл да доказваш “кой кой е”. Ето защо, повече от всичко, ще ти е необходим мозък, за да се докажеш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Твоята емоционалност достига връхната си точка, а това ще допринесе за развитието на твоите творчески и комуникативни способности. Ще жадуваш за забавления, но е важно да контролираш разходите си. Организирай срещи с колеги и приятели, в зависимост от това, което ви обединява, може да отидете на театър или да прекарате време в спа център, да пътувате или да се наслаждавате на хобито, което имате.

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази пролетна седмица Рибите ще усетят прилив на интелектуална активност. Сега ще можеш с лекота да се справиш и с най-трудния материал. Използвай тази възможност, за да разшириш своя кръгозор. Придобитите знания сподели с приятелите си. Комуникацията с тях, в този период, ще ти донесе много положителни емоции, което не може да се каже за взаимодействието ти с мениджъри и служители на държавни учреждения. Опитай се да се сдържаш, в противен случай конфликтът е неизбежен.

More Astro