Следва

Диаманти във флакон

Before&After: Игра с пропорции

Before&After преобразяването продължава и тази седмица. При нас е Цвети, част от пъстрото семейство на Ivet Fashion MA, която доверчиво се оставя в ръцете ни...

Shopping преди 8 години

Before&After преобразяването продължава и тази седмица. При нас е Цвети, част от пъстрото семейство на Ivet Fashion MA, която доверчиво се оставя в ръцете ни. Готови за експерименти, решаваме да дадем на красивото момиче една по-строг завършек, за който вярваме, че страшно ще й подхожда.

Преди

Търсим небрежна, но в същото време и добре подбрана визия, без излишни пайети и момичешко кокетство. Елементите трябва да бъдат с идеална кройка и в топли цветове, а за акцент разчитаме изцяло на играта на дължини.

Избираме следното: класическа button down риза; скъсен блейзър в жакард и широк ревер; кафяви панталони тип "кюлоти" и груби равни ботуши. Пропорциите късо/дълго изглеждат страхотно, цветовете се комплиментират един друг, а и Цвети изглежда се харесва, което е бонус. Изглежда топлите цветове се оказват добро решение, а вплетените метални нишки изпъкват без да се натрапват.

След

Риза: Patrizia Pepe
Блейзър: Karen Millen
Панталони: Karen Millen
Ботуши: Gant

Бюти визията оставяме да носи лежерно пролетно настроение със свободно пуснати коси и озарено лице. Решаваме да не третираме косата, прийом, който си откраднахме от последните дефилета тук, а лицето подготвяме така: озаряваща основа, хидратиращ фон дьо тен, прасковен руж, малко бронзираща пудра, свеж глос за устни и опушено око в бежово.

Всички елементи можете да откриете на allinone.bg, както и в магазините на Patrizia Pepe, Karen Millen и Gant в София. Подробно адресите са тук>>

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева и Александра Рамирез
Модел: Цветомира Ivet Fashion MA
Грим и коса: Александра Рамирез

More Shopping