Следва

Editor's Choice: Поправителна сесия за абитуриенти! Стайлинг грешките, които не бихме допуснали отново

Men’s exhibit: Мокасини! О, да!

Обувките има чудното свойство да увеличат в пъти стойността на добрия аутфит. Или пък да го съсипят...

All fashion преди 8 години

Обувките има чудното свойство да увеличат в пъти стойността на добрия аутфит. Или пък да го съсипят. Някои мъже имат странно развит „вкус“ към страшно грозни такива, точно от онези, които Леандра Медин би нарекла woman repeller, обувки, които ни хвърлят в тих ужас и изправят косите от отвращение – „Хубав, ама как да ще се покажа с него така?“. А топлият сезон скоро ще бъде в разгара си, затова мили мъже – внимавайте!

Мокасините са от сезонните чепици, които вмъкват малко или много шик, стига да бъдат правилно съчетани. В противен случай катастофата е неизбежна и рискувате да си навлечете повече бъзици отколкото премрежени женски погледи. Изберете ги от мека кожа или велур с тънка подметка и минимална декорация – пискюл или тънки връзки.

Запомнете, че формата на обувката трябва да изглежда и стои здраво на вашия крак, а не да „размеква“ силуета на крайника. Не слагайте мокасини, в които ходилото „прелива“ или издува. Съчетават се чудесно с риза със или без вратовръзка, добре скроен прав панталон от лен или даже с деним и сако. Ето няколко страхотни попадения:

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.