Следва

Какво носи Редакцията днес: All Black In

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

За щастие, Sofia Fashion Week приключи и тъкмо да отдъхнем с удоволствие и бааам, нова катастрофа на "модния" ни хоризонт...

All fashion преди 8 години

Balkan Fashion Week

За щастие, Sofia Fashion Week приключи и тъкмо да отдъхнем с удоволствие и бааам, нова катастрофа на "модния" ни хоризонт. Предстоящото събитие носи звучното име Balkan Fashion Week, ще се проведе в рамките на 12-15 май в София и се промотира като най-голямото модно събитие на Балканския п-в. Настроението и съдържанието на форума ще бъдат определени от четирите природни стихии - вода, въздух, огън и земя, като водещите ще са Ники Сотиров и Христина Маркова.

А най-добрите изцепки, предстои да видим!



Givenchy is on fire

Малък скандал се завърта около Givenchy, но, спокойно, не става въпрос за още една смяна на креативен директор. Проблемът идва оттам, че част от пролетно-лятната мъжка колекция 2016 е твърде лесно запалима. Комисията по защита на потребителите в Америка твърди, че: "дрехите не покриват стандартите за ниво на запалимост на дрехите и носят риск от изгаряне на потребителите." Гореспоменатите дрехи представляват прозиращи копринени туники на цена между 685$ и 1 350$, пуснати вече за продажба в Barneys New York, Givenchy Boutiques, Maxfield, Neiman Marcus, Farfetch и Nordstrom. По данни на КЗП 60 бройки са вече продадени и за щастие, все още няма данни някой от притежателите им да е избухнал в пламъци.

Тейлър Суифт... с хелоуински костюм?!

Червеният килим на музикалните награди iHeartRadio се оказа препълнен от знаменитости, които с радост посетиха Лос Анджелис за звездното събитие. На фона на стилните тоалети и шик ансамбли като този на Зендая, „секси” костюмчето на Тейлър Суифт обаче изглежда твърде нелепо. Тоалетът от Saint Laurent на сладката Суифт прилича по-скоро на костюм на жената котка за Хелоуин, отколкото на изтънчен звезден аутфит, а и прави фигурата й да изглежда доста по-едра, отколкото всъщност е.

Кейти Пери се превърна в кънтри-дива... и то каква

На кънтри-наградите Country Music Awards всички бяха облечени в духа на събитието. Винаги екстравагантната Кейти Пери също се опита да влезе в тон с настроението, но съчетанието на типичната й нестандартност с кънтри стила съвсем не е нещо приятно за гледане.

Стилист на Кейти за деня беше Джеръми Скот, който направо си попрекали при избирането на елементите, за да сглоби ансабъла на певицата – лъскав електриковосин тоалет, в комбинация с бебешко розово, огромен колан с камъни и този натрапчив кравешки мотив, който победи всичко нередно в това облекло...

А споменахме ли за мрежестия чорапогащник?!

More All fashion