Следва

Как ще запомним Жените с главно Ж

Editor`s Choice: Разговор по женски. Три дами, три чаши кафе и един Sun gel-creme

Разговор по женски. Три дами, три чаши с кафе и новият Sun gel-creme на Eucerin

Body преди 8 години

Разговор по женски. Три дами, три чаши с кафе и новият Sun gel-creme на Eucerin. В трепетно очакване на лятното темата за слънцезащитата е по-наболяла от всякога. И не защото сме приготвили банските от април, а защото знаем че трябва да се пазим от иначе приятните и топли слънчеви лъчи не само на плажа, а всеки ден! И с радост разбрахме, че вече има продукт, който ни носи хем лятното спокойствие, хем градския шик! Както казахме, разговор по женски, но разговор предназначен не само за жени...

Габриела

Толкова много ме е страх от преждевременното стареене на кожата, че съм обсебена от идеята да предпазвам лицето си по най-добрия възможен начин. Чета всякакви материали и ревюта на продукти, с особено внимание към високия фактор. Лятото е едва на крачка разстояние, а дългите дни на плажа за мен са повече от обикновеното. Любовта ми към морето е необятна, но пък също толкова държа и на доброто състояние на кожата. А както разбрах през годините, най-добрите бюти съвети идват от приятелки. На по чаша кафе, малко смях и доста приказки, те ме убеждават да пробвам новия Sun gel-creme на Eucerin. Мисълта, че идва с 50-ти фактор, моментално ме печели. Пробвам го, текстурата му е невероятно лека, попива бързо и контролира омазняването, което е огромен плюс, тъй като през лятото кожата ми лъщи повече от обикновено.

Александрина

Мога да се похваля с изключително бледа кожа, или по-скоро да се оплача. Вследствие на това, тя е и доста чувствителна. Петънца, зачервявания, раздразнения - изпитвам ги всичките често, особено през лятото. Затова добрата козметика и високия слънцезащитен фактор са задължителни за мен, независимо дали ми харесва или не. Пробвала съм какво ли не, затова и подхождам с леко недоверие, когато приятелките ми изпаднат в еуфория заради някой нов продукт. В случая това е Eucerin sun gel-creme, който контролира омазняването. Отсипвам си мостра, за да го пробвам на лицето ми поне за няколко дена и с изненада установявам, че върши много добре, всичко което твърди, а кожата ми е в перфектно състояние. Изглежда, големият летен проблем е решен дори 2 месеца преди изобщо да настъпи.

Миглена

Отдавна си мечтая за продукт, който да пази кожата на лицето ми от появата на лунички през лятото, който да не я омазнява и да предизвиква онези неприятни пъпчици в сезона, в който искам да изглеждам и да чувствам най-добре. И най-накрая го намерих. Препоръката от приятелки е най-добрата, защото те никога няма да излъжат. Новият Sun Gel- Creme На Eucerin попива толкова бързо, че забравям, че съм го слагала. Мога да поставя отгоре му грим, без никакви притеснения, че ще се развали, тъй като формулата на крема е подходяща за основа. И най-накаря, но не на последно място, мога да излезна и да се наслаждавам на слънцето без капка притеснение.

More Body