Следва

Б като Библия, Б като Блог: Готови ли сте за лятото?

И-и-и спа уикендa във Велинград печели ...

И-и-и спа уикендa във Велинград печели ... 

All About Life преди 7 години

Убедихме се, че Велинград е предпочитана дестинация, която читателите ни избират по всяко време на годината, получихме страхотни, разнообразни и изкушаващи причини да хукнем към Велинград веднага!

Щастливият участник, който изтеглихме и печели уикенд в Спа клуб Бор е:

Бояна Колева, а нейната 11 причина да посети Велинград и хотелът, който избира от velingradhotels.com са:

Във Велинград сякаш проблемите остават до табелата на града и влизаш, като друг Човек /да, точно така - Човек с главно Ч/ Минералната вода ти връща силите, обновява и възстановява всяка клетка от тялото и душата ти. Харесвам почти всички хотели, но най-много харесвам хотел Акватоник. Харесвам го, защото минералната вода в басейна на хотела "работи", работи за теб, за твоя релакс и удоволствие, тя е жива, тя ври, кипи от емоции и ти предава тази емоция и тази енергия. Е, накрая се събуждаш, ставаш и си тръгваш...., все пак се прибираш у дома, отиваш на работа...., ноооо разбира се - за да можеш да се върнеш отново във ВЕЛИНГРАД!

Честито! Очакваме печелившия да се свърже с нас на познатите телефони 02 489 69 88 и 02 489 69 97, необходими са ни три имена, телефон за връзка и хотелът ще се свърже с вас за подробности как да получите ваучера си.

Не пропускайте да следите View Sofia и да участвате в следващите ни игри със страхотни награди и изненади!

More All About Life