Следва

Living in a glass house

Double Trouble - асиметрична, тежка, секси рокля от деним

Денимът може и да не остарява, но за пролет/лято 2016 той заявява ярко присъствие. Деним якето и джинсите, разбира се, са неизменна част от пролетния ни гардероб...

All fashion преди 7 години

Денимът може и да не остарява, но за пролет/лято 2016 заявява по-ярко присъствие от обичайното. Деним якето и джинсите, разбира се, са неизменна част от пролетния ни гардероб, но днес насочваме внимание към един по-специален, по-женствен, по-секси елемент от същия този гардероб - роклята. Според тенденциите тя е тежка, с миди дължина и често асиметричен силует. С тази мисъл в главите, днес избираме две подвластни на тренда представителки от висококачествен деним и ги изправяме в модния Double Trouble дуел.

По обичайния маниер, "героините" ни споделят няколко сходни черти: качествена тежка материя, изящна кройка и повтарящ се детайл. Но, разбира се, основната разлика идва от цената: тази с етикет Miss Sixty струва поносимите 439 лева от Totally Erected Store а по-луксозното другарче Junya Watanabe - 1425 € или близо 2 000 лева.

Италианският бранд Miss Sixty предлага към роклята още и красиво дълбоко деколте, вталяване около талията, едро плисе и асиметрична дължина. Wash-ът е в класическо индиго, а всичко останало - лишено от ненужни детайли. Лесно си я представяме в различни стилови ситуации: първата е задължително с гладиаторски равни сандали за през деня; а за вечерта със 70-тарски сандали с дебела платформа и плътен ток в цвят горчица.

Цена: 439 лева


От другата страна пък имаме творението на японския дизайнер Junya Watanabe. Освен с високата си цена, моделът може да се похвали и с красиво нарязаните детайли, които правят дизайнерската рокля отличима от останалите. Тук комбинациите, в които бихме се спуснали, са почти същите, заменяме единствено топлите тонове с черно или сиво.

Цена:1425 €.

Независимо дали ще изберем Miss Sixty или Junya Watanabe, удоволствието от добрата покупка ще е безспорен факт. И все пак, и все пак... първата или втората?

В анкетата са нашият, и вашите, отговори!

Анкета

Кой е твоят фаворит?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.