Следва

Талятеле със скариди

Седмичен ХОРОСКОП - 9.5 – 15.5

Венера ще бъде активна в понеделник и вторник. Секстилът ѝ с Нептун показва време полезно за формиране на силни и успешни работни групи, обществени съюзи и организации...

Astro преди 7 години

Венера ще бъде активна в понеделник и вторник. Секстилът ѝ с Нептун показва време полезно за формиране на силни и успешни работни групи, обществени съюзи и организации. А тригонът ѝ с Юпитер дава възможност за лична активност, способства за привличане на покровители, спонсори или инвеститори за подкрепа и развитие на бъдещи проекти. В допълнение, съвпадът на Слънцето и Меркурий ще придаде допълнителен положителен тласък на новите идеи в работата и бизнеса, стимулирайки креативността и ентусиазма на много хора.

В понеделник има още едно астрологическо събитие - в 14-я градус на Дева, Юпитер ще излезе от ретроградност и ще започне движение напред. Това от своя страна предполага настъпване на период, когато социалните процеси и нагласи ще започнат да придобиват съзнателна законодателна форма. Юпитер сега, както и аспектите на Венера, има пряко отношение към финансите и инвестициите, създаването на нови колективи, съюзи и работни групи.
Следващите благоприятни аспекти ще бъдат най-активни в петък и събота, когато Меркурий и Венера едновременно, в съвпад, ще образуват тригон с Плутон. Оказва се, че краят на седмицата е много благоприятен момент за разрешаване на спорове и сключване на дългосрочни и взаимно изгодни споразумения.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Остави гордостта си настрани и признай грешките си, за да не разрушиш отношенията с любимия човек. Приемай спокойно критиката на шефа и се възползвай от съветите му. В този период не можеш да постигнеш хармония в отношенията с любимите хора. Ще възникват спорове и конфликти заради дреболии.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Добро самочувствие и излишък на енергия. Телефонно обаждане на приятел и неговите съвети ще ти помогнат в отношенията с любимия човек. Прецени добре ситуацията, има опасност от интриги и проблеми.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Често ще ти се иска да се уединяваш. Възползвай се от случая и направи общуването с любимия човек още по-непринудено. Пази се от завистливи колеги, които се опитват да те злепоставят. Ще имаш много задължения, но не се притеснявай, защото ще можеш да се справиш с тях перфектно.

РАК 22.06 – 23.07

Хороскопът препоръчва да мислиш само положително, защото всичко, за което мечтаеш и фантазираш в този период, може бързо да се превърне в реалност. Затова избягвай песимистичните и негативни мисли, за да не привличаш към себе си проблеми и провали! Не се старай да изглеждаш идеален за любимия човек, защото той толкова те обича, че дори когато не те разбира, е на твоя страна.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако имаш някаква недовършена работа, постарай се през тази седмица да я завършиш - ще имаш достатъчно време и възможности. Но да стартираш нещо ново, сега не е подходящо - по вина на обстоятелствата може да се проточи далеч във времето и трудно да приключи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ти си в страхотна форма! За да постигнеш целите си трябва да положиш минимално усилие. Всичко ще се получава от само себе си. Също така е възможно леко увеличение на приходите. Ще бъдеш приятно изненадан от разположението на партньора си към теб и ще го обградиш с цялото си внимание.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Възможно е отново да се сблъскаш със ситуации, които вече са се случвали в живота ти. За да решиш успешно текущите професионални проблеми, използвай своя личен и професионален опит. Що се отнася до любовта, в тази област, може да очакваш най-различни изненади. Въпреки това, всяка ситуация ще можеш да използваш в своя полза.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Опитай се по-малко да упорстваш, тъй като се задават сериозни конфликти с любимите хора. Ти ще носиш тежестта на отговорността. Изпълни своите задължения и успехите няма да закъснеят. Напрегната ситуация може да предизвика и душевна болка.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В работата ще имаш променлив успех, ще има и възходи и спадове, налага се да бъдеш търпелив. Възможно е да се наложи да се справяш с непредвидени трудности и преодоляване на неочаквани пречки. Старай се да запазиш спокойствие във всяка ситуация и не забравяй, че няма нерешими проблеми. Не вярвай на нищо, независимо къде си го чел или кой го е казал, ако думите не са подкрепени с дела.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Отношенията ти са в хармонична фаза и обещават да се затоплят още повече. Постарай се да се въздържаш от коментари и съвети, в противен случай може да си навлечеш гнева на шефа. Дебне те стрес, избягвай прекомерното напрежение.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Може да се почувстваш уморен и неудовлетворен. Твоето неблагоразположение ще се отрази и на близките ти! Нуждаеш се от почивка, но първо, бързо приключи с текущата работа. Най-вероятно, ще се наложи да преработиш част от работата си.

РИБИ 20.02 – 20.03


Няма да имаш време за почивка, но резултатите от твоята работа ще се окажат приятни и неочаквани. А твоята доброта и нежност ще създадат романтична атмосфера в отношенията с любимия човек. Сдържай ревността си, доверявай се повече, защото доверието е в основата на добрите отношения.

More Astro