Следва

Are уou talkin to me? 10 трика как да учиш по-бързо чужд език

Мъжът ТЕЛЕЦ - астро-наръчник за прелъстяване

На един мъж Телец можем напълно да разчитаме, той е търпелив, практичен, артистичен, честен, страстен и красив...

Astro преди 7 години

Днес, през май, стартираме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже.  

Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съмсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

 

Стартираме с ТЕЛЕЦА, този майски домошар:

На един мъж Телец можем напълно да разчитаме, той е търпелив, практичен, артистичен, честен, страстен и обикновено истински красив. Рядко стиска парите си, но винаги мисли за утрешния ден. Не бива да се опитваме  да му нареждаме къде да ходи и какво да прави. Той се характеризира с любов към пълната лична свобода и независимост. Мъжът Телец никога нищо не прави по принуда. Неговата цел е да изпитва и да доставя наслада и щастие. Този мъж трудно изпуска нервите си, но, ако се ядоса, изпада в ярост. Мъжът Телец е ревнив. Той иска всичко, което притежава, да бъде само негово. Обича да го ревнуват, защото по мнението му ревността придава на чувствата острота. Мъжът Телец е невероятно упорит. Много често никакви логически аргументи и факти не могат да го принудят да промени решението си.

ЛЮБОВ

Мъжът Телец е много романтичен и склонен да се отнася към любовта с огромен трепет. Неговата любов е проста и честна. Той прави всичко за жената, която обича. На етапа романтично ухажване мъжът Телец ще се облича според най-новите модни тенденции. Бавни, дълги, нежни целувки са от любимите занимания на мъжа Телец. Телецът е изкусен и нежен любовник, знае как да ти достави удоволствие, как да ти повдигне настроението и да те приласкае. В замяна очаква да му се отплатят с любов и нежност. Еротиката и сексът играят в живота му голяма, с нищо несравнима роля.

БРАК

Ще е нужно много време, за да му станем съпруга или просто жена. Мъжът Телец дълго време ще се вглежда внимателно в нас. Той не бърза, бракът е сериозна стъпка, която ще промени целия му живот. От брака си очаква комфорт, стабилност и грижи. Женейки се, мъжът Телец остава верен. В края на краищата той е избирал много внимателно и е избрал именно тази, която му е нужна. Щедро се отнася към капризите на жена си, позволява ѝ да се поглези, не ѝ отказва скъпи неща, парфюми и други дреболии, важни за жените. Вкъщи е мързелив, не бива да му се караме за това. Не обича да го подканят и пришпорват. Телецът предпочита големи компании от приятели, той е рядко гостоприемен. В неговия дом трябва да бъде спокойно, уютно, тихо. Мъжът Телец изключително рядко се развежда. Дори когато семейният живот не върви, той не бърза да се развежда. Мъжът Телец дълго и трудно преживява развода и още по-дълго търси нова приятелка. Възможно е бракът с Телец да бъде малко скучен, по-скоро доста еднообразен, защото мъжът Телец рядко променя навиците си.

СЕКС

Той не е от най-темпераментните любовници, но е търпелив, силен и нежен. За такъв чувствителен човек са много важни ласките и докосването. Той знае как да подходи към всяка жена. В секса мъжът Телец иска да получи най-доброто. Той е ненаситен и обича да доминира. В секса, както и в живота, е задълбочен и не прибърва.  Мъжът Телец няма да се откаже от експерименти в спалнята обаче. Правенето на любов за него е изкуство, той се гордее, че е доставил удоволствие. Ако нашият партньор е Телец, просто трябва да се отпуснем и да се забавляваме заедно. Отношения без секс мъжът Телец приема трудно.

ИДЕАЛНАТА ЖЕНА

Тъй като мъжът Телец е практичен и задълбочен, естествено подхожда сериозно, практично и задълбочено и към избора на партньорка в живота. Избира дълго и се опитва да съчетае в жената качества на идеална любовница и отлична домакиня. Значителна роля играе сексуалността на неговата партньорка. За него е важно да има и духовна, и сексуална връзка. Интересуват го момичета със златно сърце, добри, верни, нежни, спокойни и благородни. В същото време неговата партньорка не трябва да бъде прекалено пасивна, защото мъжът Телец не е твърде енергичен.

Другата седмица сме приготвили астро-наръчник за прелъстяване на мъжа Близнаци. Гарантираме, че ще е повече от интересен...

А ако се чудите как сте я докарали дотук, сега накъде, и въпросът "защо все на мен" кънти в главата ви - хвърлете пак по един поглед на годишния ни хороскоп! Подробен, точен, специално за вас.

More Astro