Излез навън. Бъди секси и неуязвима!

Пролетта за повечето от нас е като пробуждане след дълъг зимен застой. Пробуждане за нови преживявания, повече срещи с приятели и най-вече - шопинг...

Пролетта за повечето от нас е като пробуждане след дълъг зимен застой. Пробуждане за нови преживявания, повече срещи с приятели и най-вече - шопинг. Много, ама много шопинг. Понякога планиран, друг път спонтанен, но винаги задоволяващ сетивата. Не че всичко това е окей, но се случва, а тук в редакцията ни - доста често.

Освен последния така важен елемент от пролетното пробуждане, преоткриваме още поводи за щастие - ден край езерото, бърз отскок до морето през уикенда с добра компания, както и просто един следобед в парка със скъпия домашен любимец. Идилията е пълна, а всичко това изглежда някак по-приятно за правене отколкото през който и да е друг сезон. Възможност да прекараме малко време със себе си с книга под ръка, да спретнем някоя друга щуротия с приятели и да се порадваме с пълна сила на позакъснелите слънчеви милувки. В този ред на мисли, време е да запретнем ръкави за така обсъждания шопинг. Защото ако един следобед край морския бряг може да бъде още по-приятен, то това е единствено заради по-добрия аутфит.

Но зад тази привидна красота, понякога се крият проблеми, свързани с алергии. Питайте нас, познаваме ги повече от всеки друг. Точно през това време на годината организмът става по-чувствителен и доста често симптомите като кихане, зачервени очи и обриви, породени от цъфналите дръвчета, слънчевите лъчи и домашните любимци, стават непоносими.

Хубавото обаче е, че има решения за тези иначе така лоши преживявания. В аптеките се предлагат множество  продукти, които без да вредят, успешно борят алергичните симптоми, а в резултат нашият готин слънчев ден не се проваля и можем максимално да се насладим на новите кецове с точно този топ с паднало рамо. А ето ги и тях...

1

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.