Следва

Trend Report: Котки

Само по бижута. Гола и секси. Емили Ратайковски!

Гола и секси. Само по аксесоари. Така се натъкнахме на Емили Ратайковски.

All fashion преди 7 години

Гола и секси. Само по аксесоари. Така се натъкнахме на Емили Ратайковски. А виновник за липсата й на дрехи е бижутерката Jacquie Aiche! Основала бранда си в Лос Анджелис и работила с Бехати Принслу и Роки Барнс, дизайнерката знае как да накара една жена да остане само по огърлица и пръстенчета.

И макар в Седмиците на модата да видяхме, че тренд този сезон ще са огромните обеци, Jacquie Aiche ги предпочита семпли, нежни. Пръстени - миди и класически, гривни, тежки висулки, гердани стигащи до пъпа - Jacquie Aiche е наблегнала на женствения дизайн в колекция си Лято 2016. И освен от аксесоари, по всичко личи, че разбира и от жени, защото изборът й на рекламни лица е удар в десетката. Оставаме на теб да се насладиш на следващите кадри от рекламната кампания и неотразимата Емили Ратайковски.

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.