Следва

Обичта на известните: Амал Аламудин и Джордж Клуни в Кан

Седмичен ХОРОСКОП - 16.05 – 22.05

През по-голямата част от седмицата биосферата ще остане в равновесно състояние, тъй като няма значими комбинации от планети...

Astro преди 7 години

През по-голямата част от седмицата биосферата ще остане в равновесно състояние, тъй като няма значими комбинации от планети. Общата нагласа ще се определя от стационарния Меркурий. Това положение често е придружено от забавяне на много комуникационни процеси както в природата, така и в обществото, има потискащо влияние върху нервната система и върху творческите способности на много хора.

Не трябва да се очаква явно негативно влияние, но до уикенда (в неделя Меркурий излиза от ретроградност) ние всички трябва да се настроим към затруднения в общуването и взаимното разбиране, да проявяваме търпение и да се откажем от суетата и припряността в работата.

В петък вечерта Слънцето ще навлезе в знака Близнаци. По това време ще започне да действа и все още неточния, но постепенно формиращ се напрегнат аспект между Юпитер и Сатурн. В събота вечерта, положението рязко ще се обостри в очакване на пълнолунието и съвпадащата с него опозиция Слънце-Марс. Ще нарасне вероятността от различни конфликти с близкото обкръжение - роднини, приятели и съседи.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Настоявайки на своето, рискуваш не просто да отблъснеш околните от себе си, но и да предизвикаш истински гняв в тях. Гъвкавост и способност за компромис е твоето мото през тази седмица. На пътя ти (особено в професионална дейност или при постигане на поставените цели) ще се появят някои пречки, а може би и врагове, които няма да крият негативното си отношение към теб и е много важно как ще се отнесеш към тях. Възникващите препятствия говорят за това, че ще трябва нещо да разбереш и промениш в себе си, да научиш.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица не се затваряй – внимателно се оглеждай във всички посоки. Има шанс да срещнеш чудесна възможност, изключително важна за твоето бъдеще. В личен план – романтично настроение, време за спомени и опити да ги съживиш. Важно е да знаеш, че музиката до голяма степен определя настроението. Тя може да абстрахира, отпуска, сближава, възбужда, провокира, съблазнява, упоява. Подходящият музикален подбор ще ти гарантира приятно настроение.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Очаква те безполезна, хаотична седмица. Може да се наложи да бъдеш едновременно на няколко места. Най-добре е още в понеделник да си поставиш някаква малка цел и да се опиташ да я претвориш в живота. Нещата се случват тогава, когато им позволиш да се случат. Не е необходимо да чакаш, гониш, търсиш и преследваш. Просто бъди открит и не се притеснявай да проявяваш своите емоции и чувства. Колкото си по-отворен към околния свят, толкова повече ще получиш!

РАК 22.06 – 23.07

Довери се на живота. Нещо безкрайно се отваря с доверието. Когато сърцето е невинно и преградите изчезнат, лесно се свързваш с хората около теб. И не се заблуждавай - няма нищо ценно, което може да ти отнемат. Има неща, които не си заслужава да ги пазиш. Това, което ти принадлежи, идва само при теб!

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Преди настъпването на лятото идва времето, когато трябва да се застраховаш срещу неприятности през летния период. Профилактика на здравето, подходяща диета или укрепване на мускулатурата сега са актуални. Да наблюдаваш себе си – това е главната задача през тази седмица. Успехът ти през юли ще зависи от действията през май. Периодът е подходящ и за разрешаване на стари конфликти.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Любовта е безценен дар. Това е единственото нещо, което можем да дадем и въпреки това да остане при нас. Не забравяй, че тази седмица е важно да даряваш любов, но и себе си да не лишаваш. Също така се опитвай да разнообразиш рутинния секс. Уменията и навиците се превръщат в изкуство, когато се въведе елемент на творчество.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


През тази седмица е необичайно важно да бъдеш уверен в себе си и да направиш всичко възможно, за да се почувстваш щастлив и удовлетворен. Човек, който е уверен в себе си, винаги е прав, тъй като изразява своята гледна точка. Всеки има право на свое мнение. Отстоявай го и бъди щастлив! Не живей по инерция!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Пулсацията на тази седмица ще е доста нервна, възможни са силни разочарования. Настроението ти ще е твърде нестабилно, така че избягвай всякакви конфронтации. Много е важно да приемаш подаръците на съдбата с високо вдигната глава. Бъди уникалният човек, който винаги си бил, стреми се към съвършенство и скоро цялата вселена ще започне да се върти около теб.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За да получиш желаното е нужно да положиш доста усилия и търпение. Работа и пак работа! Много е важно да не стоиш на едно място, а да се стремиш да учиш и да се развиваш. Използвай опита на по-възрастните, опитвай се да попълваш знанията си по всеки възможен начин, експериментирай. Не се страхувай от новото, страхувай се от предсказуемото. Животът е усилие!

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01


През тази седмица ще работи следното правило: промениш ли себе си и околната обстановка, ще промениш и личния си живот. Не забравяй, че хората ги сближават три неща – обща идея, общ враг и копнеж за добър секс. Ако все още не си срещнал своята половинка, обръщай внимание на знаците, които ти поднася съдбата – има голяма вероятност от съдбоносно запознанство! Главна роля в това събитие може да изиграе представител на зодия Телец.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

На пръв поглед нищо особено няма да се случи, но периодът ще е важен за бъдещи събития в живота ти. За да не се разочароваш от резултатите от своята работа, не се опитвай да плуваш срещу течението. В личен план - положителни моменти и романтични срещи. Любов, обожание, внимание и разкошно свободно време.


РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица астрологичната ти прогноза е лишена от скука и еднообразие. Може да възникне интимно доверително общуване и запознаване с тайните страни от живота на приятелите ти. Не злоупотребявай с доверието им, те се нуждаят от теб! Излъчващата се от теб сексуалност непрекъснато ще привлича противоположния пол, особено представители на знака Дева.

More Astro