Следва

Love to quote... Говорят астралните близнаци: Чарли Чаплин

Спечели страхотни награди с "Алиса в Огледалния свят"

Спечели страхотни награди с ...

All About Life преди 7 години

След успеха на „Алиса в страната на чудесата“ през 2010 г. героите на Луис Карол се завръщат, за да ни въвлекат в новите си премеждия заедно – Алиса, Белия заек, Лудия шапкар, Чеширския котарак, Червената и Бялата кралица, Абсолем и Времето. Премиерата на филма е на 27 май в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

Синопсисът накратко

В продължението на поредицата виждаме Алиса (Мия Вашиковска) се завръща в Страната на чудесата, където открива, че нещата са поели в лоша посока. Лудият шапкар (Джони Деп) става все по-мрачен и Алиса е единственият човек или нещо, което може да помогне преди да е станало твърде късно.

 

За да предотврати загубата на приятеля си, Алиса се обръща към Времето – странно същество, което е полу-човек, полу-часовник. Въпреки множеството предупреждения, че не може да се справи в състезание с времето и невъзможността да промени миналото, главната героиня се впуска в пътешествие във времето. По време на пътуването си тя среща по-младите версии на „героите, които познаваме и обичаме“ и разбираме как те са станали такива, каквито ги знаем.

Отговорете на въпроса: Кой влиза в образа на Времето? И можете да спечелите някоя от страхотните ни награди: брандирани торби, значки, тефтери и книгата за „Алиса в Огледалния свят“.

Отговорите очакваме на познатия имейл [email protected] от днес, 30.05., до 05.06., а на 06.06. ще обявим печелившите, които ще изтеглим на случаен принцип.


 

More from View Sofia

Ден първи по червения килим на Venice Film Festival 2019: Иман, Емир Кустурица и Катрин Деньов

Celebrities преди 4 години

Независимо от поредния заформил се скандал около името на Роман Полански в кино и артистичните среди, червеният килим на филмовия фестивал във Венеция не губи и частица от блясък си.

Дух, не ботокс: прекрасната 76-годишна Хелън Мирън в Кан

Celebrities преди 1 година

Хелън Мирън е прекрасна с младежкия си вид и бодро настроение на червения килим в Кан (фестивалът приключи миналата вечер, като това бе 75-ото му издание).76-годишната актриса се появи на премиерата на "Майка и син" (Un petit frère) в сребърно творение на Dolce&Gabbana и със смела конска опашка. Лицето е набраздено от годините, но грее от любов към живота.   

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.