Следва

Салата с грозде, радикио и ...

Спечели тротинетка за своя малчуган

Спечели тротинетка за своя малчуган

All About Life преди 7 години

Колкото по-дигитално става нашето ежедневие и всяка функция зависи от комбинация кликове, толкова повече започва да ни липсва типичният вкус на детството. И не само защото първи юни чука на вратата. Едни от първите ни детски спомени са свързани с оттласкването от земята на две, на три колела, който както може, ожулени колене и лакти и много усмивки.

GLOBBER
 ни напомниха сладкия вкус от нашето детство с богатото разнообразие от тротинетки, както за най-малките, така и за нас порасналите. Яхваме вълната, независимо от възрастта, и следобедът преминава леко и приятно, на две гуми, елегантно и много ни отива.
Зарадвани от френската марка и вдъхновени от детския празник, заедно с GLOBBER решаваме да подарим на един малчуган щастие на две гуми. Или накратко - тротинетка. А въпросът, разбира се, за спечелването й е насочен към нас големите, които ще я заслужим за радост на най-малките. И така:

Кой е създателят на първата тротинетка?

Очакваме отговорите на познатия мейл: [email protected] от днес 31-ти май до 7-ми юни. 

А ние проследихме историята на първите прототипи тук.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.