Следва

Египет в модата на XXI век

На лов! Базисните съкровища в гардероба

След дълъг следобеден разговор в редакцията стигнахме до извода, че колкото и да обичаме експериментите с тенденциите за настоящия сезон, то аутфитите...

Shopping преди 7 години

След дълъг следобеден разговор в редакцията стигнахме до извода, че колкото и да обичаме експериментите с тенденциите за настоящия сезон, то аутфитите ни биха изглеждали плачевно без една добра основа. А в ролята на тази добра основа, влизат всички необходими базисни елементи от добрия дамски гардероб: бял тишърт, скини джинси, кожено яке, бели кецове и т.н. Детайлът, който обаче често бива пренебрегван е качеството. Да, когато става въпрос за някоя бърза тенденция като топа с паднало рамо, евтините предложения са върха, но "основите", които носим целогодишно заслужават малко повече внимание. И точно това внимание възнамеряваме да им отделим днес. Под формата на един бърз и сръчен лов в Totally Erected Store ще набавим всичко най-необходимо и добро за константната визия на гардеробите ни.

Риза Calvin Klein Jeans 275 лв.

Правим си списък с всичко, от което се нуждаем и красивата бяла риза излиза на първо място. Избираме си модел с издължен силует, декоративен лейъринг и попска яка.

Гащеризон Miss Sixty 295 лв.

Следваща сред големия списък с желания попада универсалната лятна дреха, която може да се интерпретира според повода. Откриваме това, което търсим в лицето на мини гащеризона тип кюлоти на Miss Sixty в универсално черно-бяло райе.

Джинси Calvin Klein Jeans 235 лв.

 

Перфектният чифт джинси нерядко е труден за откриване, но веднъж намерен, е верен приятел за години напред. В случая се доверяваме на класиката в жанра и прословутата реплика на Брук Шийлдс: "Искаш да разбереш какво стои между мен и моите джинси Calvin Klein? Нищо!" Със скини силует и средно висока талия, право в целта!

Кецове Calvin Klein 315 лв.

Нито един базисен гардероб не би бил пълен без чифт хубави бели кецове. Нашите са класически, така че няма какво да му мислим, взимаме ги!

В подробности за значението на черното кожено яке, няма да влизаме, смятаме, че за известни за всеки, затова просто показваме нашето откритие с чудесна oversized яка.

Рокля Just Cavalli 595 лв.

Ръка за ръка с коженото яке върви малката черна рокля. Разглеждайки внимателно различните предложения, консултантката ни съветва да пробваме този модел. Първоначално се бяхме насочили към нещо по-момичешко и предвидимо, но по настояване обръщаме внимание и на тази. Убеждаваме се в думите на момичето след като виждаме колко добре стои прибрания силует в комбинация с дължината до коляното.

Бял топ Eleven Paris 185 лв.

Белият топ от красиво движеща се материя и тънки презрамки става следващата ни находка. А, да и брандът Eleven Paris е супер тренди в момента.

Чанта Calvin Klein Jeans 395 лв.

Черната кожена чанта е задължителна откъдето и да я погледнем. Колебаем се между много голяма и средна по размер, но се спираме на втория вариант, защото е по-универсален при различните дрес кодове.

Бял тишърт Calvin Klein Jeans 79 лв.

Тази пролет носим белия тишърт под слип роклята, и точно поради тази причина избираме нашия бейсик приятел от много фин вискозен бленд.

Обувки Versace Jeans 329 лв.

Когато решим да направим един аутфит от ежедневен във вечерен, посягаме към високите стилето. Те са в класически силует с висок тънък ток, заострено връхче и велурена материя.

Колан Calvin Klein Jeans 159 лв.

Торбите ни са пълни, желанията изпълнени и точно на излизане от магазина забелязваме това малко бижу. Тънкото коланче с капси става прекрасен детайл към почти всяка една визия и дава завършек, който си заслужава похарчените пари. Нашо е!

Всички елементи могат да бъдат открити в магазините на Totally Erected, както и онлайн.

Разгледай и останалите ни ловни находки тук.

More Shopping