Следва

Питай ме, питай ме - Грижа за мъжката кожа

10-минутна боя за коса L'Oréal Paris Excell 10'

В много дамска атмосфера в бутик Farenah с чаша шампанско и компанията на Радост Драганова се включи първата 10-минутна боя за коса на L'Oréal Paris. Excell 10' ....

Hair преди 15 години

В много дамска атмосфера в бутик Farenah с чаша шампанско и компанията на Радост Драганова се включи първата 10-минутна боя за коса на L'Oréal Paris.


Excell 10'
освен лесна за нанасяне и подходяща за домашна употреба, то и активните й съставки заздравяват косъма и гарантират устойчивост на цвета, като предпазват косата от накъсване.



Как лесно дамите сами могат да боядисат дори много дългата си коса нагледно демонстрира Радост, на която това предизвикателство се случва за пръв път. Убедихме се как продуктът позволява на жените да изглеждат по най-добрия начин за възможно най-кратко време. Бързо и чисто смесване благодарение на комплекта “свободни ръце”; лесно и ефективно нанасяне с патентования апликатор-гребенче; времето за престой на боята върху косата е само 10 минути - достатъчно предимства, за да е предпочитана.

Палитрата на Excell 10' е разгърната в 16 модерни естествени нюанса за всички предпочитания.

В над 120 страни по целия свят продуктите на L'Oréal Paris са синоним на експертна грижа за кожата и за косата, както и на експертен грим.
За да осъществява своята мисия, L'Oréal Paris работи в тясно сътрудничество с консултанти, които са доказани експерти в областта си.

Партньорството с френския фризьор Кристоф Робин позволи на L'Oréal Paris да разработи революционния продукт Excell 10' в още по-блестящи естествени и изискани нюанси, които разкриват красотата на косата. Блондинка или брюнетка, кестенява или червенокоса - сега вече всяка жена може да открие онзи нюанс, който отива най-много на цвета на кожата й, на очите й и на нейната индивидуалност.



Постоянно усъвършенстване и предлагане на висококачествени продукти на достъпни цени - това е философията, която вдъхновява марката L'Oréal Paris.

Excell 10ʼ - 16 лв
 

More from View Sofia

More Hair