Следва

Всеобхватен Anti-age

Happy hair solutions! Ароматно еспресо от Syoss и едно ударно начало със стил

Време е за промяна! А коя я първата крачка, която всяка жена прави, когато узрее за "ново начало"? Променя прическата си, разбира се, и често започва от цвета...

Hair преди 7 години

Време е за промяна! А коя я първата крачка, която всяка жена прави, когато узрее за "ново начало"? Променя прическата си, разбира се, и често започва от цвета.

Подобно на много други момичета на моята възраст, и аз съм променяла немалко пъти цвета на косата ми. Някои промени са били драстични, други не чак толкова, но като цяло кестенявата ми коса е виждала много цветове. Преди няколко години, поредният експеримент ме доведе до трудния черен цвят, с който, за изненада, страшно си допаднахме. И оттогава насам не го променям, а само търся по-добрата марка, която да поддържа блясъка, към който се стремя, но и да не уврежда косата, защото моята е доста дълга и държа да си остане такава. Е така беше, докато не открих абаносовото черно на Syoss Gloss Sensation, с което сме неразделни вече близо половин година.



Определящият за мен фактор при избора на боя е гаранцията за защита, а Syoss са безамонячни и обогатени с масло от моной, което води до 70% по-малко увреждане. И затова днес избирам любимия цвят от каталога на немския бранд, боядисвам се и стартирам деня подобаващо. А той изглежда така: сутрешно ароматно еспресо с добра приятелка под ръка; малко женски приказки; един добър аутфит, съобразен с настроението и цвета на косата; както и бърз спринт по софийските магазини в търсене на идеи за предстоящата ни сесия в View Sofia.

 


Боди Asos 25€


Блейзър Theory 168£


Чоукър Zara 35.95лв.


Панталон A.P.C 180€


Чехли &Other Stories 95€

Без повече извинения, моля! С нов цвят от Syoss, който прави косата ми лъскава, копринено мека и придава до 2 пъти повече блясък, нямам нужда от извинения, за да се чувствам стилна и секси. А ти?

SYOSS GLOSS SENSATION е безамонячна, двойно активна и подсилваща цвета и блясъка крем боя, която видимо засилва жизнеността и бляскавия вид на косата. Цветни микро частици покриват нежно повърхността на косъма за сензационен цветови резултат. Предпазен блестящ слой запечатва цвета и осигурява върховен блясък до 8 седмици.

Резултатите потвърждават, че SYOSS GLOSS SENSATION видимо подобрява качеството на косата. Благодарение на грижовната, безамонячна формула с масло от моной, косата е до 70% по-малко увредена.

SYOSS GLOSS SENSATION предлага широка гама от 20 нюанса и винаги бляскави резултати. Освен чисто естетически, и дълбоко подхранващи емоциите. Препоръчваме горещо!

А помниш ли капучиновото "ново начало" на Меги? Ето го...

 

Анкета

А ти кой цвят предпочиташ?

More Hair