Следва

Мъжът Везни - астро-наръчник за прелъстяване

Ето кой печели тротинетка за своя малчуган

Ето кой печели тротинетка за своя малчуган 

All About Life преди 7 години

Детските спомени са едни от най-скъпите и съкровените ни спомени. GLOBBER ни напомнят сладкия вкус от детството с богатото разнообразие от тротинетки, както за най-малките, така и за нас порасналите. В месеца, посветен на детето заедно с GLOBBER решаваме да подарим на един малчуган тротинетка. Попитахме ви: Кой е създателят на първата тротинетка? Правилният отговор е: Барон Карл Фридрих Криктиан Людвиг Фрайхер Драйс фон Зауерборн, наричан Карл Драйс. През 1817 г. той създава първата тротинетка, която нарича „машина за бързо ходене". И така, участникът, който печели тротинетка, е:

Елвира Божкова

Честито!

Очакваме да се свържете с нас на познатите телефони 02 489 69 88 и 02 489 69 97 за подробности как да получите наградата си.

Не пропускайте да следите View Sofia и да участвате в следващите ни игри със страхотни награди и изненади!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.