Следва

Фестивалният ни WISHLIST това лято е супер секси и супер богат. Вижте го!

Виртуозите от клавирен квартет "Гершуин" с първи концерт за четири рояла в България

За първи път в България пристигат виртуозите иноватори от Клавирен квартет “Гершуин” за впечатляващ концерт на четири рояла в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК)...

Music преди 7 години

За първи път в България пристигат виртуозите иноватори от Клавирен квартет “Гершуин” за впечатляващ концерт на четири рояла в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК). Събитието, което обещава да е едно от най-ярките музикални преживявания на годината, е продуцирано от Двореца и ще се състои на 18 декември от 20:00 ч. като част от Новогодишен музикален фестивал (НМФ).

Андре Деспонд, Стефан Уърт, Миша Чанг и Бенджамин Енгъли са пианистите, които покоряват световните сцени с неповторимите си изпълнения, с които си печелят прозвището “Майстори на импровизацията”. Ето, че сега е ред и на българската публика да се наслади на иновативната им виртуозност на четирите рояла “Стейнуей” в Двореца, когато класиката ще срещне поп музиката и джаза.

Програмата на концерта включва легендарната “Рапсодия в синьо” на Гершуин, както и известни произведения на: Пьотър Илич Чайковски, Франц Шуберт, Рихард Вагнер, Исак Албенис, Сергей Прокофиев, Ърл Уайлд, Антонио Жобим, Фредерик Шопен и Леонард Бернстейн.

Билети за концерта може да откриете на касите на Билетен център-НДК и Ticketportal.bg на цени от: 20, 30, 40 и 50 лв.

More Music