Следва

Дизайн за вдъхновение: Ралф Лорън – от колиба в Бронкс до High Rock палат в Ямайка

Събота вечер в автентичен френски стил

Автентичната атмосфера на френско бистро в центъра на града ни очаква през юли и август, всяка вечер, в любимата градина на Grand Hotel Sofia...

All About Life преди 7 години

Автентичната атмосфера на френско бистро в центъра на града ни очаква през юли и август, всяка вечер, в любимата градина на Grand Hotel Sofia. След 19:00 часа мястото ще ни очаква с меню в средиземноморски привкус, сезонни салати, свежи ястия. домашно приготвени разхладителни напитки и десерти. 

В менюто има средиземноморска салата с пресни чушки, маслини и артишок, карпачо от морски дарове, филе от лаврак в пергамент с ароматни билки и сос от портокал и лимон... и чийзкейк с Бейлис и сочни круши – всичко в очарователната компания на избрани вина.



Лятното кино, с което ни изненадаха миналата година, предстои отново с начална дата 8 юли. А след прожекция на открито няма нищо по-приятно от чаша розе в атмосфера, напомняща малките парижки улички, в комбинация с вкусни удоволствия – есенция от най-доброто от менюто на Гранд Хотел София.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.