Следва

LR Health & Beauty събра бизнес и медийния елит на коктейл в София

NATURA BISSÉ Barcelona получи наградата на VOGUE BEAUTY за най-добра терапия

За четвърта поредна година, луксозната испанска козметика NATURA BISSÉ Barcelona получи наградата на VOGUE BEAUTY за най-добра терапия...

Hair преди 7 години

За четвърта поредна година, луксозната испанска козметика NATURA BISSÉ Barcelona получи наградата на VOGUE BEAUTY за най-добра терапия.

Този път победител бе ритуалът с масаж DIAMOND ROSЕ.

През юни 2016, в Барселона се проведе 14-тото издание на VOGUE BEAUTY - най-престижните награди в света на испанските иновации и грижа за кожата.

За четвърта поредна година, VOGUE BEAUTY наградата за най-добра грижа за лицето бе присъдена на NATURA BISSÉ. Този път журито (съставен от журналисти, специализирани в красотата и читателите на най-известното списание), са избрали като подмладяваща и ултра-подхранваща терапията DIAMOND ROSE масаж.

Създаден през 2015 година, този ритуал има за цел да подобри кожата на звездите от Холивуд, като разкрива подхранена, гладка и лъскава кожа, но също така пренася клиента до дълбоко състояние на релаксация и благосъстояние, създавайки невероятна атмосфера на рози.

Преживяването включва деликатна ексфолиация с помощта на диамантен прах, който възстановява кожата в пълната ѝ красота, а благодарение на маслото от изтънчената маслодайна роза, като абсолютно завършващ продукт остава елегантен и блестящ ефект. Кожата е обвита във вкусен цветен аромат, оставяйки я мека и по-еластична от всякога.

Наградата на VOGUE BEAUTY за "най-добър лицев лечебен ритуал" се връчва за 6-та поредна година, като на пет от тях NATURA BISSÉ взема статуетката - признание за изключителните си усилия и опит в света на професионалната грижа за кожата. Качеството, ефективността и вниманието към всеки детайл са отличителните белези на международната компания, чиято мисия е посветена на създаването на уникална красота и благополучие.

В България продуктите и терапии на NB се предлагат в едни от луксозните СПА центрове и салони за красота, където работят специално обучени терапевти. Официалният представител на марката за страната Esthetic Privilege Ltd. разработва специална програма за обучение и усъвършенстване на козметиците специализирали с работа с световния лидер в борбата със стареенето на кожата. На 26 и 27 юни предстои специално обучение от тази програма, което ще се проведе в Гранд Хотел Поморие и на което ще присъстват над 30 подбрани терапевти.

 

More Hair