Следва

Горчиво за Сиара!

15 години заедно: Енрике Иглесиас и Ана Курникова на романтична вечеря в Бевърли Хилс

Енрике Иглесиас и Ана Курникова рядко се показват заедно, защото в годините, освен че държат, и са се научили да пазят личния си живот от посегателствата на папараци и любопитни колеги...

Други преди 7 години

Енрике Иглесиас и Ана Курникова рядко се показват заедно, защото в годините, освен че държат, и са се научили да пазят личния си живот от посегателствата на папараци и любопитни колеги. Затова и всичките им фенове бяха приятно изненадани от появата на известния певец и бившата тенисистка, вече от цели 15 година двойка, на излизане от ресторант в Бевърли Хилс.

35-годишната рускиня се усмихва щастливо, докато се промъква покрай 41-годишния Енрике. Двамата са видимо много близки, в непрестанен физически контакт и за ръце.

Ана е доста активна и в Instagram, където побърза да пусне снимки с любимия, но и сама. Ефектът им е идеално видим от броя на харесванията и коментарите.

Иначе, дългата им любовна история започна през 2001 година, преди две години двамата за кратко се разделиха, но после отново решиха да бъдат заедно. И така е до днес, браво!

 



More Други