Следва

Мъфини с мока и банани

Топ 10 на най-секси плажовете по света

Горещи слънчеви лъчи, хипнотизиращи вълни, разголена плът с шоколадов тен…

All About Life преди 7 години

Горещи слънчеви лъчи, хипнотизиращи вълни, разголена плът... с шоколадов тен… Плажовете са толкова сладострастни и упояващи със своята дивота и енергията, която се носи от дълбоките безкрайни води. Но тези 10 пясъчни ивици, които сме избрали да ви представим точно в разгара на лятото, са екстра секси, благодарение на своите красиви пейзажи и дори още по-красиви хора, които ги посещават. Замечтали сме се да посетим тези екзотични места някой ден, но сега ще им се насладим само на картинка. Ммм… и ни замириса на море!

Хосе Игнасио /José Ignacio/ - Уругвай

Нещо като Сен Тропе /St. Tropez/, само малко по-дискретно и артистично местенце, находящо се в Латинска Америка. Този уругвайски крайбрежен курортен град с динамична арт-сцена обединява в себе си бразилски модели и аржентински милионери, бягащи от горещините по южното полукълбо.

Южният плаж / South Beach/ - Флорида

Истински подиум на горещи тела с шоколадов тен... коронясаното бижу Маями е едно 24/7 преживяване, благодарение на „цвърчащия” нощен живот и още по-горещ пясък.

Леблон /Leblon/ - Рио де Жанейро, Бразилия

Момичето от Ипанема може да е висока и красива, но господстващата кралица на плажовете в Рио е Леблон! По-тих и престижен от Ипанема и Копакабана, белите пясъци на Леблон са само на крачка от някои от най-модерните клубове и ресторанти в Рио.

Ханалей /Hanalei/ - Хавай

Този „пясъчен полумесец”, който се разпростира на цели две мили, не само ни настройва идилично, но също така привлича към себе си мускулестите тела на световноизвестни сърфисти. Има ли по-приятно преживяване за летния сезон от това да се наслаждаваш на атлетичните тела на сърфистите, пиейки коктейл на брега на един уютен залив като Ханалей?

Парадайс /Paradise Beach/ - о-в Микинос, Гърция

Името си го подсказва – ако и за вас значението на думата Рай се изразява в представата за кристално чисти води, фин пясък и много, много слънчеви лъчи, които галят нежно кожата, то гръцкият остров Микинос, където разбрахме, че страхотната Адриана Лима ваече събира слънчеви лъчи, е правилното място за вас. В близост до плажа се намира и още по-дивият плаж, наречен Super Paradise Beach, където нудисти се смесват с тълпата.

Черният плаж /Black’s Beach/ - Калифорния

Това уединено местенце в околностите на Сан Диего отдавна е популярно като нудистки плаж, но неофициално имате и опцията да го посетите с бански костюм.

Плаж Белс /Bells Beach/ - Виктория, Австралия




Какво е по-секси от сърфист? Сърфист с австралийски акцент! Това място на 50 мили югозападно от Мелбърн е домът на Годишното Rip Curl Pro Surf състезание – конкуренция между един куп хубави хора.

Лас Салинас /Las Salinas/ - Ибиса, Испания



Заобиколен от дюни, борови горички и солници (от където идва и името на плажа), Лас Солинас е най-емблематичното място в Ибиса. Когато падне нощта, диджеите поддържат градуса на купона и нощният живот кипи с пълна сила в многобройните клубове на острова.

Плаж Венис /Venice Beach/ - Калифорния



Ако намирате ексцентричността за секси, то това е мястото за вас. Съчетаващо една колоритна комбинация от различни плажни активности – тук може да се насладите на атлетични младежи и девойки, които играят плажен волейбол или други, каращи така популярните за Лос Анджелис ролери по крайбрежната алея.

Пясъчният плаж /Sandy Beach/ - Пуерто Рико

Карибите не могат да се оплачат от недостиг на секси плажове. Самият Пуерто Рико притежава привидно безкраен запас от осеяно с палми крайбрежие. А в западния му край се намира неговата най-голяма гордост - Sandy Beach, така предпочитан заради своите възможности за сърф, прекрасни ресторанти и нощни клубове.

Сърфистка на Sandy Beach

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.