Следва

От архива - Секси момчешката подстрижка през 90-те

5-те неща, които харесахме в модата

Шведския моден гигант отново може да се похвали с оригинална дизайнерска колекция след като американския...

All fashion преди 14 години

1. Matthew Wiliamson for H&m

Шведският моден гигант отново може да се похвали с оригинална дизайнерска колекция след като американския дизайнер Matthew Wiliamson подготви колекция с облекла, която беше пусната на пазара преди дни. За да отбележи началото на пролетта дизайнера залага на ярки цветове, нежни материи, цветни щампи и свободни кройки като най-вълнуващото е, че една туника например струва около 40 евро.

2.SofiaStreetStyle на 1 година


Сайтът, който подбужда толкова много коментари, който показва какъв е стила на улицата, който снима теб и твоите модни решения стана на една година. За една година SofiaStreetStyle има 295 поста, приблизително 5600 коментара и много верни читатели. За 2-рия рожден ден на софийския сайт за стрийт мода си пожелаваме двойно повече посетители, двойно повече снимки и двойно повече коментари. Надяваме се все хубави.

3. Големите марки все повече започват да се борят със световната криза. Няколко са марките, които намаляват персонала си, преинвестират, а други залагат на по-масови продукти. Досега първата линия на италианската марка Missoni беше водеща, но от компанията са решили все повече да заложат и да разработват младежката си марка M Missoni. Най-хубавото е, че дизайнерите са решили да започнат и по сериозно произвеждане на джинсови облекла, които да запълнят пазарната ниша и да привлекат нови млади клиенти.

4. Витрина за добра кауза


Модният гигант Марк Джейкъбс отново застава зад добра кауза като предоставя витрината на бутика си Marc by Marc Jacobs в Ню Йорк. Хареса ни идеята витрините на бутиците дори и в София поне за една седмица от сезон да бъдат предоставени за благотворителни каузи като по примера на Марк Джейкъбс, където да бъдат поместени художествени творби на деца и млади артисти и после да бъдат продадени с благотворителна цел.


5. Нов аутлет в София



Когато в София нов бутик отвори врати, се вдига доста шум, но когато има нов аутлет и то с разнообразие от марки, простиращи се на 1500 квадратни метра, нещата стават наистина сериозни. Миналата седмица в столицата отвори врати нов аутлет, който ще предлага дрехи от първа и втора линия на марки като Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Versace, Etro, Dsquared, Gucci, PRada, Richmond, Ermanno Scervino, Jimmy Choo, John Galliano, Gianfranco Ferre и др. като дрехите ще бъдат предлагани с отстъпки от -50% до – 70%. Не е за изпускане.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.