Следва

Приятно ми е! Ford, Tom Ford!

Всички носят: Чехли Gucci

За втора поредна година Gucci чехлите са звездите на сезона...

All fashion преди 8 години

За втора поредна година Gucci чехлите са звездите на сезона. Но не, не говорим за равните пухкави чехли, които разгледахме миналата година, а за Sylvia модела, който първо видяхме като част от Resort колекцията за 2016. С цена от 495€, обувките идват с висок, стабилен ток, преплетени каишки и разнообразие от цветове: злато, розово, телесно, червено, бяло, сребърно, както и в разнообразие от флорални принтове.

Макар и да имахме съмнения за Алесандро Микеле в началото и по-специално относно колко дълго ще продължи еуфорията около него, вече знаем, че всеки един елемент, излязъл от ръцете му, се превръща в тотален хит. Пухкавите чехли са все още cool, чантата Dyonysus е на върха на славата, а Sylvia чехлите, които всеки хай стрийт бранд копира, заливат снимките на всеки trend setter.

От Соланж Ноулс, Марго Роби и Дакота Джонсън до почти всеки един моден блогър, разглеждаме звездния прочит на обувките тук...

495€ www.mytheresa.com 

Дакота ДжонсънМарго Роби

Соланж НоулсКарън Елсън

 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...