Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Jean Paul Gaultier Haute Couture, Есен 2016

Trend Report: Байк шорти

Резортните визии за 2017 безспорно са силни, като в това число, разбира се, попада и Chanel, където обаче една конкретна визия се запечата в съзнанието ни...

All fashion преди 7 години

Резортните визии за 2017 безспорно са силни, като в това число, разбира се, попада и Chanel, където обаче една конкретна визия се запечата в съзнанието ни. На фона на цялата хаванска идилия, байк шортите в комбинация с лурекс пуловера изглеждат страшно шик и именно те ни вдъхновяват днес за един бърз trend report.

На снимката горе: Ким Кардашиян

Chanel Resort 2017

Безспорно със противоречива слава, шортите не веднъж или два пъти са се пробвали да възкръснат от 90-те и безумните стилови решения, в които са влизали. Сега обаче, заредени с пълния арсенал от знания и добри аксесоари, можем да постигнем чудеса с този позабравен елемент от дамския гардероб.

Убедени сме даже, че комбинациите могат да станат много шик, стига, разбира се, да вложим малко въображение, но и да внимаваме да не излезем от границите на добрия вкус. Представяме си нашите във флорален принт и в комбинация с голям суитчер и сандали на ток, а докато превъртаме наум вариантите, хвърляме поглед и към вече изпитаните предложения...

More All fashion

„Не взимаме назаем, купуваме“: Лоу Роуч за стайлинга на Зендая, 75% от който винтидж

All fashion преди 3 дни

Преди точно 4 месеца престурнето на Dune: Part Two се оказа абсолютният претендент за най-зрелищен стилов спектакъл на годината. Звездите на филма Зендая, Тимъти Шаламе, Флорънс Пю и Остин Бътлър направиха изумителни в модно отношение спирки из целия свят, а показанто бе епично.