SALES TIME: Днес в The Mall пазаруваме с Меги

Въоръжени с достатъчно добро настроение, наблюдателност и усет за наистина чудесни дрехи и аксесоари се оставихме на инстинкта да ни води. И той отново не ни подведе! 

Преди около седмица Редакцията направи един страхотен общ летен шопинг в The Mall покрай фантастичните намаления там, който побързахме веднагически да споделим. След общия възторг, трима от нашите редактори ще покажат много подробно какво индивидуално си избраха/купиха/влюбиха се в... Моментът е идеален за пазаруване, днес и следващите седмици показваме ние, после, вдъхновени, избирате и вие!

Лятото е в разгара си. Горещите намаления в The Mall също! И след като направихме един шопинг тур с Марта, днес и отговорният ни редактор Меги реши да зареже за малко мястото си зад бюрото и да направи едно кръгче из магазините. Въоръжени с достатъчно добро настроение, наблюдателност и усет за наистина чудесни дрехи и аксесоари се оставихме на инстинкта да ни води. И той отново не ни подведе!

 

През топлите дни Меги обича роклите и е категорична, че нищо женско не й е чуждо! От прилепнали такива, тип цигара, до дълги и ефирни, в гардероба й винаги има място за поне още една. От напълно небрежен до строго-елегантен - стилът й се определя от настроението й сутрин и ангажиментите, които има през деня. А покупките й, от един прекрасен SALES шопинг ден в The Mall, изглеждат така:


Bucket bag Carpisa: стара цена - 72.99 лева / нова цена - 51.09 лева

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.