Следва

Мъжът Водолей - астро-наръчник за прелъстяване

Красивата Италия, готини хора, плаж и една много хубава книга. Обожавам да чета, особено на плажа!

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

All About Life преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на талантливата Сантра: 

V.S. Когато чуеш лято, мислиш за нещо…
С:
Синьо!

V.S. Ако можеше на момента да се телепортираш на далечно място, къде би се озовала?
С:
Хммм… Толкова много неща ми идват на ум, но в крайна сметка бих казала Нова Зеландия!

V.S. Сподели ни твоята лятна фантазия?
С:
Представям си следната картина: красивата Италия, готини хора, плаж и една много хубава книга. Обожавам да чета, особено на плажа!

V.S. Смяташ ли да я осъществиш тази година?
С:
Определено да, дори и за малко.
 

 

V.S. Музиката е твоето амплоа. Ще ни кажеш ли как звучи лято 2016 за теб?
С:
Отново се сещам за хиляди неща (голяма част от новите ми парчета, които не излизат от главата ми), но най-първосигнално се сещам за новата песен на Риана - Needed me.

V.S. Тръгваш на почивка, кое е първото нещо, което слагаш в багажа си?
С:
Това ще прозвучи кофти, но отговорът е – телефонът ми. Лошо е, че до такава степен сме започнали да живеем със смартфона и така се оказваме зависими от една джаджа. Иска ми се да мога да прекарам поне малко време без телефона…

V.S. В новото ти парче с Атанас Колев пееш: „Имам само днес, после влакът заминава“: какво днес ще направи деня ти пълноценен?
С:
Работата ми ми дава голям смисъл, дори до такава степен, че когато ме попитахте за почивка, си помислих колко още по-хубаво би било, ако е комбинирана с работата.
 

V.S. Какво те кара да се усмихваш?
С:
Какво ли не! Освен работата, за която споменах по-горе, самата аз съм такава, че мога винаги да си създам ситуация, в която да ми е забавно и весело… дори това да означава да се погледна в огледалото и да ми стане смешно.

V.S. Разкажи ни за най-щурото си лятно преживяване?
С:
Макар че сигурно има още много щури случки, веднага се сещам за тази: три през нощта е, с луда компания съм и отидохме да плуваме в един язовир. Като погледна назад, днес някак си осъзнавам, че е било доста опасно, но тогава не съм си и помисляла за това. Очевидно съм била по-безразсъдна, защото сега по-скоро не би ми хрумнала такава идея.

V.S. Можем ли скоро да очакваме изненади от теб?
С:
О, да, определено очаквайте! Есента ще има нещо доооста интересно.

 V.S. Какво е посланието, което ти се иска да отправиш към целия свят, ако си сигурна, че ще стигне до всеки?
С:
„Абе, я си гледайте работата всички!“

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на Елен Колева, Луиза Григорова и Део, виж тук>>

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.