Следва

Б като Библия, Б като Блог – И... Б както БАНСКИ

Мъжът Водолей - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Водолей има дарбата да очарова и мигновено да забравя за това. С него е много забавно и интересно, той няма да ви остави, ако...

Astro преди 1 година

Възраждаме специалната поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво правим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът ВезниСкорпионСтрелец и Козирог, идва ред на Водолей! Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Водолей е активен, общителен, комуникативен, независим, интелигентен, идеалистичен. На него винаги можете да разчитате - неговата вярност не предизвиква ни най-малко съмнение. Естествен по природа, той не търпи лицемерието в другите хора. Мъжът Водолей е много отворен, никога не съди човека повърхностно. Независимо от факта, че мъжът Водолей има много познати, сред тях почти няма истински приятели. За него е по-важно количеството, отколкото качеството, той рядко поддържа близки контакти в продължение на дълъг период от време. Не му е присъщо да се бори яростно за някоя кауза, той живее по свои правила и смята, че това е напълно достатъчно. И любовта и приятелството за него са източник на много странни преживявания, всяко от които той жадно изследва.

Любов

Неговата любов е безлична, той обича всички, всеки свой приятел. За типичния мъж Водолей любов - това е проява на грижа за цялото човечество взето заедно. Той си търси не толкова любовница, колкото единомишленица. Непредвидим, готов за промяна, демонстративен и естествен, той е способен да доказва своята любов по всички възможни начини. Попадайки в капана на любовните преживявания, мъжът Водолей става мрачен и губи интерес към живота. Въпреки това, той знае как да се откаже от любовта в името на приятелството. Този мъж е в състояние да разбие сърцето на всяка жена и е наясно с това. Мъжът Водолей има дарбата да очарова и мигновено да забравя за това. С него е много забавно и интересно, той няма да ви остави, ако не преставате да го привличате, не само физически, но и ментално. Жената до мъжа, роден под знака на Водолея, трябва да бъде за него не толкова любовница, колкото приятел. Такава жена мъжът Водолей няма да предаде.

Брак

В брака той рядко допуска изневери, тъй като главата му е потопена в работата и семейните задължения. Въпреки това, съпругата му не може да се нарече щастлива, защото получава чувствено удоволствие твърде малко. Мъжът Водолей е интересен и талантлив човек, верен приятел и помощник, и е много подходящ за жени с по-муден темперамент. Той е предан на партньорката си, докато природното му любопитство не го вкара в нова любовна афера. Ако партньорката му се опита по някакъв начин да ограничи неговата свобода, той я зарязва без никакво съжаление. Мъжът Водолей трябва да се чувства свободен, само тогава ще започне да се отнася към вас с тази честност, от която със сигурност се нуждаете. Животът с него може да се превърне в незабравимо екзотично пътуване.

Секс

Еротическите претенции на мъжа Водолей са минимални и той се задоволява с малко връзки, в които го привлича не толкова физическото удоволствие, колкото самият факт, че притежава красива жена. Нейният темперамент и опит са му напълно безразлични. По време на интимност той спокойно и охотно се подчинява на жената, защото за друга роля просто не е готов. За него качеството на секса изцяло зависи от партньорката. Той се интересува повече от жената като личност, а не като сексуален обект. С него всичко се случва бавно и обмислено. Той обича продължителните разнообразни ласки. За него те са важна част от всяка игра. Ако предложите да направите тройка, той ще се съгласи с удоволствие.

Идеалната жена

Идеалът за мъжа Водолей е жената приятелка, без емоционални преживявания, свързани с него. Мъжът Водолей е доста взискателен, принципен, не обича досадни дами, цени преди всичко своята свобода. Жена, която иска да свърже живота си с мъж Водолей, трябва преди всичко да го заинтригува. Необходимо е да стои твърдо зад своите позиции, като в същото време не изисква от него обещания. На първо място, трябва да бъде привлекателна не само външно, но и с вътрешното си съдържание. Един мъж Водолей трябва първо да ви уважава, преди да започне да разглежда фигурата и лицето ви. Ако сте го впечатлили с остроумието си и интелекта си, смятайте, че сте го спечелили. Той не е в състояние да започне любовна връзка ако отсъства духовен контакт.

More Astro